N95 çok geç açılıyor acil yardım lütfen!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amert89

Üye
    Konu Sahibi
N95 çok geç açılıyor acil yardım lütfen!!!
arkadaşlar geçtiğimiz günlerde telefonuma yeni versiyon yükledim ve telefonu türkçeleştirdim.şu an ki versiyonu 20.0.015. fakat ilk günlerde bir şey olmamasına rağmen şu an telefonun açma düğmesine bastığımda neredeyse 10-15 dakikalık bir beklemeden sonra açılyor.önce ışık yanıyor ve nokia yazıyor(olması gerektiği gibi) ama sonra ışık sönüyor(nokia yazısı hala ekranda) ve uzun bi beklemeden sonra pin kodunu soruyor. bu neden olabilir ve çözümü sizce nedir.bilgisi olana ve paylaşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.saygılar...

buraq24

buraq24

Üye
format at istersen bi düzelmezse yeniden güncelleştir

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Güncelleştirmede bir hata olmalı ve dolayısıyla bir dosya birikimi rama yüklenmekte
Yoksa tel kasılmaz
Evet arkadaşın dediği gigi yeniden Versiyon yüklet

ersoy

ersoy

Üye
güncellemeden sonra telefonunuza herhangi bir virüs programı gibi bir şey yüklemişseniz kaldırın..

armutsapi

Üye
wirüs bulaşmış olabilir bunlar galeri vs. açılırkende oluomu ama sanırım bi sorun yoktur n95 bilgisayar gibi telefon e heralde geç açılacak.

amert89

Üye
    Konu Sahibi
wirüs bulaşmış olabilir bunlar galeri vs. açılırkende oluomu ama sanırım bi sorun yoktur n95 bilgisayar gibi telefon e heralde geç açılacak.

haklısınız fakat eskiden en fazla 15-20 sn. de açılan telefon şimdi 10 dk gibi bir sürede açılıyor.sorunu hemen hemen buldum.hafıza kartını telefondan çıkarınca telefon eski haline dönüyor.daha sonra takınca ise problem olmuyor.fakat her seferinde hafıza kartını çıkartmaktansa telefonu bi şekilde eski haline getirmek daha mantıklı geliyor.hafıza kartına format atmak aklıma geldi fakat içinde gerekli bir çok program var ve yedeğini alıp yapacak olsam zaten tekrar aynı sorunu sonradan hafıza kartına yüklemiş olacağım yedekle beraber.büyük bi çıkmazdayım anlıycaanız.bu arada yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkürler.fakat sorunumun son haline de yardım bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

byesho

byesho

Üye
amert89 kardeşim sen versiyonu güncelledikten sonra daha önce karta kurduğun prolar ve oyunlar çalışmaz. o yüzden telefonu açtığın zaman telefon onları yüklemeye çalışıyor. senin yapacağın tek şey karttaki resim video ve gerekli bilgilerini bilgisayara kopyaladıktan sonra kartı önce bilgisayarda daha sonra telde biçimlendir. başka bir çözüm yok.

buraq24

buraq24

Üye
kardeş programları bulamazmısın daha sonradan bulursun kasma kendini resimlerini kopyala at formatını sonra siteden istediğin programları kurarsın ;)

amert89

Üye
    Konu Sahibi
ok hemen hemen atlattım sayılır problemi.tavsiyelerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim.herkese iyi forumlar:)

emre_ozce

Üye
arkadaşlar bu N95 8GB kullanıyorum bende formatı gecelim de benim tel de kapanıp acılmaya başladı..firmware ve sofware diye programlar vaar biz telefonun hangisi oldugunu nasıl anlayabiliriz yardım vee ben bu programları nasıl nerden bulabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt