n95 batarya yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apo3820

Üye
    Konu Sahibi
n95 batarya yardım
2 yıl önce aldığım n95-1 bataryası bozuldu yeni batarya aldım çin pek fazla gitmiyodu ama genede idare ediyodum sonra oda bozuldu şarj tutmamaya başladı bi daha aldım aynı bataryadan bu daha beter 6 saat beklemede anca gidio bide hep gösteriyo bataryayı sonra birden teke iniyo kapanıyo tel,sorun mu war telde,yoksa bataryadan mı sorun,şimdiye kadar 4 batarya denedim 3ünde aynı sorun yaptı şimdi orjinal batarya alsam sorun çözülürmü yoksa boşa para wermeyim mi? bana bi yardımcı olacak arkadaş warsa lütfen yardım etsin şimdiden teşekkürler.....

celibar

Üye
tanıdık birinde aynı bataryayı kullanan telefonun bataryasını bir süre dene.veya telefoncuya bi göster.en azından sorun hakkında bilgin olur.fazla para ödemekten kurtulursun.

ttec n95 8 gb bataryası al kesin çözüm
aynı sorun bende de vardı
şimdi kullanıma en az 1.5 gün gidiyor
hemde garantili anında değiştiriyorlar.
arka kapak biraz çıkıntı kalır ama çok sorun olmaz.
yalnız ilk üç şarjdan sonra tam bitirme yoksa batarya ölüyo 2 kere oldu ikisinde de değiştirdiler 10-15 tl genelde türkcell mağazalrıda satılıyor

apo3820

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim bilgileriniz için

bendede N95 var çokta telefonla konuşuyorum tahtakalede mehmet efendinin sokağında telefon malzemeleri satan handa TTN mobile yazan batarya aldım ikitane çokta memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...