N95 8GB'a sis dosyalarının çoğunu yükleyemiyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nostaljik

Nostaljik

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB'a sis dosyalarının çoğunu yükleyemiyorum!
N95 8GB'a sis dosyalarının çoğunu yükleyemiyorum!Yardım eder misiniz?:agla

Salihyet

Salihyet

Üye
sorununu tam anlayamadım ? ne tür dosya yüklemek istiyorsun.. eğer mp3 playerde şarkıları göremiyorsan, müzik kitaplığnı yenile, yada pc suit ile atmayı dene.. tam analmadım sorunu ama..

xkadir61

xkadir61

Üye
sis yükleyemezsin tabi. sisx uzantılı olanları yüklicen,
süresi geçmiş serfetika diyorsa yüklerken, tarihi 1 yıl geri al,

venusutarit

venusutarit

Üye

Dostum n serileri yeniçıktı piyasadaki sis dosyalarının çoğu uyumsuz ayrıca sisler genelde telefonlara özel yapılıyor sen telefonuna uygun olmayan sisi kurmaya kalkarsan yüklemez tabii

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
olaya sis, sisx olayı diye bakmıcaksın .. N95 8gb a os 9.2 S60 3rd programları yükle eğer olmuyorsa o zaman bi sorun var demektir ;)

POWER

POWER

Üye
Doğru olay senin Symbian Os işletim sisteminin sürümüyle alakalı senin sistem os 9.2 ;)
o bölüme bak ordaki sisler tam uyumludur genelde ;)

Nostaljik

Nostaljik

Üye
    Konu Sahibi
Salihyet arkadaşım yükleyemediğim dosyalar sis uzantılı olanlar.Mesela tv seyretmek için tema için olanlar.Telefon bir çok şeyi desteklemiyorsa ne diye aldım o kadar para verip diye düşünmeye başladım.
xkadir61 her zaman sisx dosyasını nereden bulacağım.Bilgi verir misin?Ayrıca bazı sisleri yüklüyo.Bazılarını yüklemiyo.
Tec/-/no tel.in s60 3 rd programları yüklediğini biliyorum.os 9.2 diye bilgisi yok ama.Dediğim gibi bana lazım olan çoğunu desteklemiyormuş.Kafayı yedirtti bana bu telefon.:vur:vur

xkadir61

xkadir61

Üye
Salihyet arkadaşım yükleyemediğim dosyalar sis uzantılı olanlar.Mesela tv seyretmek için tema için olanlar.Telefon bir çok şeyi desteklemiyorsa ne diye aldım o kadar para verip diye düşünmeye başladım.
xkadir61 her zaman sisx dosyasını nereden bulacağım.Bilgi verir misin?Ayrıca bazı sisleri yüklüyo.Bazılarını yüklemiyo.
Tec/-/no tel.in s60 3 rd programları yüklediğini biliyorum.os 9.2 diye bilgisi yok ama.Dediğim gibi bana lazım olan çoğunu desteklemiyormuş.Kafayı yedirtti bana bu telefon.:vur:vur

arkadaşım Symbian 9.1(S60 3rd) 'diye başlayan bölümdeki dosyaların çoğunun uzantısı sisx.
ayrıca indirdiğin dosyanın isminim sonundada yazar sisx veya sis diye..

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeşim önce OS 9.1 veya OS 9.2 prolarını yükliceksin...
Eğer Sertifika süresi geçmiş derse teli ya bir sene geri alacaksın eğer yine diyosa, tarihi 31.12.2006 tarihine alacaksın...
Ama sertifika hatası (Sertifika sağlayıcı güvenli değil) diyosa oda singlenmeyi bekleyen Unsigned prosudur. Onu yüklemek içinde alttaki linki dikkatli oku:) Sevgiler
http://www.maxicep.com/symbian-destek/unsigned-uygulamalari-yuklemek-120967.html

Nostaljik

Nostaljik

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkür ederim!

schumici

schumici

Üye
işletim sistemine uygun dosyaları yükle büyük ihtimelle çalışcaktır

MERTPOL

Üye
valla N95 8GB aldım önceki NOKIA 3230 bundan iyiydi birsürü pro yükledim
şimdi bunda uygun proyu bulacaksın sonra sertifika uyumlu mu ona bakacaksın en sond a da süresi bitmiş mi bitmemiş mi ona bakacaksın yani bütün parçalar uyuyorsa iyisin yoksa kafayı yemeye devam

magicstar_06

Üye
kardeşler yoldaşlar ne olursunuz banada yardı bende tema indiriyorum ama yüklemeye gelince yüklemiyo desteklemiyo nedense banada tardım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt