arkadaşlar ben güncellemede türkçe olmadığını bilmiyordum ve güncelledim ingilizce oldu şimdi bu yöntemi yaptım nemessis programıyla tekrar güncelleme yapmak istiyorum ama olmuyor nasıl türkçe yapıcam ben telefonu peki ? (cihaz n95 8gb) yardımlarını bekliyorum
bunu dil yükleme bölümünede yazdım burayada yazdım bilenlerden yardım bekliyorum
versiyonu v 30.0.015 olanlar hiç güncelleme yapmayın pişman olursunuz...sonraki versiyonlar hack kabul etmiyor.. nokia yazılım mühendisleri binpda grubuna sinirlenmiş olmalı
arkadaslar 30.0.018 yukledim ama dil turkce olmadi yine ayni.turkce yapmam icin ne yapmaliyim yardim edermisiniz.dil kodu nereye yazilmasi lazim bi tarif ederseniz seviinirim.simdiden tskler...
walla ben daha geçen hafta benm telefon N95 die özenip qidip çin malı ama kayıtlısını alan bi arkadaşa yaptım sadece telefon ingilizce oldu her şeryi tam iyi oldu orjinal qibi şimdi
abiler ben tlf 31.0.15 yükledim ama ingilizce oldu nasıl türkce yapabilirim bir fikriniz varmi lütfen yardimcı olun yalniz biraz çabuk olursa sevinirim
arkadaşlar versiyon güncelleştirmesinin setup ını pc ye indirdim fakat telefona yüklerken mevtur versiyonla güncel olan versiyon aynı yazıyor neden acaba şuanki versiyonum 30.0.015