N95 8GB yavas calismasina cozum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB yavas calismasina cozum.
Bildigimiz uzere N95 8GB telefonlarda mesajlari gec acma , uygulamalari yawas calirtirma , resimleri gec gosterme ...vb. gibi sorunlarla cok karsilastik ancak ben bunun cozumunu buldum hemde cok kolay bi yontemle. YAPMAMIZ GEREKEN ; mesajlarin ayarlarindan kullanilan hafizayi telefon hafizasi olarak degistirmek , resimleri hafiza kartina kaydedicek sekilde ayarlamak , opera mini vb. Programlari telefon hafizasina kaydetmek. Bunlari yaptiginiz taktirde telefonunuzu artik hizli bi sekilde kullanabilirsiniz. Tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Kütükçü, mertkan027 ve tokaoğlu

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
bilgiler için teşekkürler :sn:

wurz86

Üye
benim telefonum zaten bu şekilde ama yinede yavaş ve takılıyo bu çözüm değil

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
bilgileirini bir yere all memeoryy biçimlendişr

T3rM1N4t0rs

T3rM1N4t0rs

Üye
yok.Arkadaşımızın dediği gayet mantıKLı.Deneyin görürsünüz.Hiç oLmassa eski halinden daha iyi oLur ;);)

sefa_gs

Üye
Kardeş Telefonu Hızlı Çalışmasını İstiyorsan Sadece Versiyon Yükseltip Program.vs Yüklemeyeceksin Anti Virüs Programlrı Telefonu Acayip Şekilde Kasar

blackhack

Üye
telefon hafızası hafıza kartından daha çabuk çalışır ve daha az elektrik harcar bu yüzden mesajlar, rehber gibi bilgileri telefon hafızasına kaydederseniz telefon hızlanacaktır arada bir hafıza kartına disk birleştirme yapmanızda fayda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt