n95 8gb wireless

Sponsorlu Bağlantılar

nuisance

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb wireless
Arkadaslar telefonu almamdakı sebeplerden biri di wireless ama beceremiyorum ağ geçit vermiyor diyor kullanıma acık ağlara bağlanmam gerekmiyormu bi ayarı fln mı var yardımcı olursanız sevinrim

nncann

Üye
Arkadaşım aynı telefonu kullanıyorum , ağ geçit vermiyor uyarısını , bağlandığın ağın internete çıkışı olmadığı zaman veriyor ...WLAN araması başlattığında bulduğun şifresiz ağlara direkt bağlan dediğin zaman bağlanıyor , şifre varsa şifre girmelisin , onun dışında herhangi bir ayar yok ...

nuisance

Üye
    Konu Sahibi
benim yanımda adam laptoptan şifresiz direk girdi internete sana zahmet olmazsa kendi ayarlarını yazabilrimsn

appiah200

Üye
modemim kablosuz wlan acık tlfnum n95 8gb wlan agını tlfda sifreyi girip taımladım adresi girp nete baglanmak istedgmde web:ağ gecidi cvp vermiyor die yazı cıkıo bana bu sorun için kesin çözümde yardımcı olacak biri varsa lütfen yardımcı olsun [email protected] ister ekleyin ister mail atın cok acil lazım lütfen yardımcı olun şimdiden tşkler

haltie

haltie

Üye
belki uzak mesafe olabilir ama ağ ecidi cevap vermiyorun cevabını arkadas yukarıda acıklamış

kur

kur

Üye
1--ayarlarinizi boylemidir kontrol edin;
araclar-ayarlar-baglanti-erisim noktasi-
secenekler-yeni erisim noktasi sec:

baglanti ismi:Wi-fi baglantinizin ismini yaz.
veri tasiyici:Kablosuz LAN
WLAN ag ismi:Wi-fi baglantinizin ismini yaz.
Ag durumu:Genel
WLAN ag modu:Altyapi
WLAN guvenlik modu:(modemindeki sifrelemene gore degisir;acik ag-WEP-802.1X,WPA/WPA2 )
WLAN guvenlik ayarlari:------bos kalsin
Ana sayfa :Yok
gelismis ayarlar;
IPv4 ayarlari;--bos
IPv6 ayarlari:--bos
yakin kopya su adresi:Yok
yakin kopya port no:0

TEL.anasayfada;
wlan agi ara-secin,
otomatik tel.sizin aginizi bulur,
sifrenizi girin tamamdir.
2-yukardaki yontem kesindir netice alamazsaniz yazilimsal sorun var demektir;
menu-ayarlar-genel-orijinal.tel.ayarlarini yukle tikla
tel.guvenlik kodu;sifreni gir
telin orjinal ayarlara doner YUKLEDIGIN PROGRAMLAR SILINMEZ.
WI-FI ayarini tekrar girmen gerek..
kolay gelsin..

:bye2:

exmurat

exmurat

Üye
şuraya bak acıkca anlatmışsına adam bi teşekkür etmemiş :) bari ben teşekkür edim aklımda olsun bilgiler

notnormalfati

Üye
smartcell s line aldım bağlantı sorunu yaşıyorum yeni wireless bağlantısı açıcam ama veri hes. bağlantı tipi v.s açık olarak neler yapmam gerektiğini anlatırmısınız lütfen var olan wireless bağlantımla evimdeki modemi görüyor ama bağlantı hatası veriyor ÇILDIRICAĞĞIIIIIIM

kur

kur

Üye
eger wifi baglantinla bilgisayarina baglanabiliyorsaniz,
mutlak telinizede baglanmaniz gerekir.eger hata aliyorsaniz.
telinize yukleyip,sildiginiz programlardan kaynaklaniyor olabilir.
YUKARDA YAZDIGIM YAZINI 2-BOLUMUNU UYGULAYIN .
NOT: acik-ag olarak kullanmayin etrafta nekadar wifi li cihaz varsa damlar.

yucell81

Üye
Bendede aynı sorun vardı N95 telim ile bağlanamıordum....modemi zyxel P-660W-T1 v2 olanlar sole yapsın...Modemin Web Arayüz yönetim sayfasından Ağ >Yerel Alan Ağı menüsünde Gelişmiş Kurulum kısmında “Herhangi bir IP’yi algıla” seçeneğini devre dışı bırakın...saygılar

--------------- Ekleme ---------------

Bendede aynı sorun vardı N95 telim ile bağlanamıordum....modemi zyxel P-660W-T1 v2 olanlar sole yapsın...Modemin Web Arayüz yönetim sayfasından Ağ >Yerel Alan Ağı menüsünde Gelişmiş Kurulum kısmında “Herhangi bir IP’yi algıla” seçeneğini devre dışı bırakın...saygılar
Bunu yaptıktan sonra bu seferde ağ geçidi cevap vermiyor diyorsa........

Çözüm yolu:( Telefonumuza manual olarak IP ve DNS vereceğiz) aşağıda nasıl yapılacağını anlattım.Yapmayı bilenlerin aşağıyı okumasına gerek yok...

Telefonunuza giremediğiniz w lan ağını Bağlantı>bağlantı yöneticisi>mevcut wlan ağl. .. "erişim noktası tanımla" diyerek tanımlayın.

Sonra Ayarlar>Bağlantı>Erişim noktaları.... eklediğiniz wlanı bulup "düzenle" deyin.Seçeneklerden "gelişmiş ayarlar" a girin.
IPV4 ayarlarına girin.Şimdi dikkat!!
Telefonun İP adresi kısmına bir IP vereceğiz.Bu IP modeminizle aynı blok ta olmalı.Yani:Modeminizin Ip si 192.168.1.1 ise telefonunuza 192.168.1.2-192.168.1.254 arasında bir IP verebilirsiniz.192.168.1.30 verin...

Başka Örnek:Modemizin IP si 10.0.0.1 ise telefonunuza 10.0.0.30 verebilirsiniz... Yani ip nin son hanesi farlı olacak...

İp adresi: 192.168.1.30 yazdık.
Alt ağ maskesine : 255.255.255.0 yazın. (bazen 255.0.0.0 olabiliyor)...
Standart ağ geçidi: Modeminizin İP si olacak : 192.168.1.1(artık sizinki neyse onu yazın)

Şimdi DNS adresini yazacağız.
Birinci DNS adresine: 195.175.39.39
İkinci DNS adresine : 195.175.39.40 yazın.
(Telekomun çalışan başka DNS lerini biliyorsanız onlardanda yazabilirsiniz)
İşlem bitmiştir.

Artık ağ geçidiniz cevap verecektir.Hemde eskisine oranla çoook daha hızlı.... Bu Alıntıdır

Takipçi Satın Al

Üst Alt