N95 8GB web browser türkçe karakter sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hunterbey

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB web browser türkçe karakter sorunu
Eğer varsa kusura bakmayın aradım bulamadım.
N95 8GB in kendi web tarayıcısında türkçe karakter sorunu var. Telefon yurtdışı ve türkçeleştirilmiş. Bu sorunun çözümü varmı acaba ?
Opera kurdum onda sorun yok

POWER

POWER

Üye
Türkçeleştirilirken hata yaşanmış olabilir. Opera çok daha iyi kendi browserinden fakat illaki istiyorum diyorsanız yapmanız gereken ÖNCE nemesis i yükleyip product kodunu değiştirmek. ardından Nokia software updater ile telefona tekrar versiyon(firmware) atmanız. Konuyu açtığınız bu bölümdeki üst konularda bu işlem ayrıntılı bir şekilde anlatılmıştır. Kolay gelsin iyi forumlar.

hunterbey

Üye
    Konu Sahibi
Türkçeleştirilirken hata yaşanmış olabilir. Opera çok daha iyi kendi browserinden fakat illaki istiyorum diyorsanız yapmanız gereken ÖNCE nemesis i yükleyip product kodunu değiştirmek. ardından Nokia software updater ile telefona tekrar versiyon(firmware) atmanız. Konuyu açtığınız bu bölümdeki üst konularda bu işlem ayrıntılı bir şekilde anlatılmıştır. Kolay gelsin iyi forumlar.
İlginize teşekkürler. versiyon yüklemeyi ve dil kodunu değiştirmeyi biliyorum ancak V30 için bir kaç sorun yaşayanlar olduğunu okuyunca yeni versiyona geçmekte tereddüt ediyorum. belki benim bilmediğim pratik bir çözümü vardır diye düşünmüştüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt