N95 8GB tema nasıl silinir????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB tema nasıl silinir????
Evet arkadaşlar bazı temalar uygulama yöneticisinde görünmüyor.bunları nasıl sileceğiz bilen varmı?
Ayrıca tema sayfasını açtıktan sonra C tuşuna basmakta çözmüyor bilen varsa yazsın?Şimdiden sağolun!

psikolaz

psikolaz

Üye
arkadasım hangı temalardan bahsedıyorsun??? telefonun ana temelarını sılemezsın c ye deıl neye basarsan bas sılınmez yanı nseries ile baslayan temaları sılemezsın

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
kendi temalarından bahsetmiyorum.Yüklenen bazı temalar uygulama yöneticisinde görünmüyor.demek istediğim bu!

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Çok yardımcı oldunuz bravo kutluyorum!!!!

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Senin gibi adamlar olduğu sürece bu dünyada hiç birşey olmaz.psikomusun nesin azını topla yoksa toplarım.Töbe möbe falan.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Çok yardımcı oldunuz bravo kutluyorum!!!!
arkadaşım milletle uğraşma
:nono:
bak söylüyorum sana şimdi temalara gir silecegın temanın üstüne gel (telefonun kendı temasaını sılemezsın) ve 'c' tuşuna tıkla...

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
yaw ya ben anlatamıyorum yada yazdığım anlaşılmıyor.Yahu arkadaşlar bakın ne uyugulama yöneticisinde ne de başka biyerde görünmüyor yüklenen temalar diyorum.Bunu bilen varmı diyorum ben.zaten kendi temalarının silinmeyeceğini biliyoruz hepimiz.Amam bazı kendini bilmezler kendine yorum yapma hakkı tanımış be n ona kızdım sadece kimseyle uğraşmam ben.Niye uğraşıyım ki hem?

psikolaz

psikolaz

Üye
yine de insanlık yapıp çözümünü söyleyeyim hafıza kartında private adında bir klasor vardır \\private\\10207114\import klasoru temaların toplandıgı klasordur. uygulama yonetıcısınden sılemedıgın temalar genellıkle telefonun ıcın yapılmamıs ama telefonun tarafından calıstırılabılen temelardır bunun ıcın yazdıgım klasorun ıcındekı klasorlerı tek tek kontrol et telefonuna uyumlu temaların oldugu klasorlerın ıcınde themepackage.skn adında dosyalar var örneğin bende 059674065a9b8228 klasorunun ıcınde ve diğer klasörlerde de themepackage.skn adında dosya var o yüzden 059674065a9b8228 klasorunu silmiyorum telefona uyumlu olmayan ve senın sılmek ıstedıgın temanın bulunduğu klasörün içindeki dosyalarda ise ıse temanın adı falan yazar işte o klasoru sılebılırsın.

bu uzun numara ve rakam kombınasyonundan olusan klasorler hafıza kartına yuklu temalara aıttır bunların ıcınden sılmek ıstedıgın temanın klasorunu bulup sil kolay gelsin

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sistem Temalarını Silemessin.Bide Yüklü Olanları.

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Ben sana buraya bir çözüm yazdığın için TEŞEKKÜR EDERİM PSKİKOLAZ kardeş.Arasıra yanlış anlamalar olabiiyor.Sadece heralde birbirimize biraz kızdık neyse ben kendi adıma özür kardeş.yazdıklarını yapacağım hemen.

psikolaz

psikolaz

Üye
onemlı degıl arkadasım bende ozur dılerım .bu yazdıklarımı yaparsan kesın olur bende aphace dıye bı tema yukledım sonradan ogrendım telefonuma uyumsuzmus uygulama yonetıcısınden sılememıstım senın gıbı yabancı forumlardan arastırarak buldum oyle bu yontemı oyle sıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt