n95 8gb Telefonum yavaş ve tuş takımından ses geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adnankara

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb Telefonum yavaş ve tuş takımından ses geliyor!
değerli arkadaslar n95 8gb kullanıcısıyımm telefonum yavas calısıyor sankı bırde tuslarda kapı gucurdamasıı gıbı ses war bana mı öle gelıyor yoksa bu sorunlarıı yasıyan war mı kardess örn : msj gelıor acınca beklıorr sonra acıyorr tesekkürler

Nemros

Nemros

Üye
N 95 te maalesef bir süre sonra bu tuş takımından hafif gıcırtı sesi geliyor saolsun Nokia bu konuda biraz ihmalkar davranmış,diğer yandan telefonun tümleşik hafıza yani kartı çıkar değişir diyemeyeceğim bence en iyisi yedekle ve format at telefonuna kardeşim :)

XXPOXX

XXPOXX

Üye
Kardeş böyle bi telefonun hızlı çalışmasını bekleme tuş sesi için bişe diemicem çok n95 8gb kullanmıyorum ama dehşet bir makina

adnankara

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız ıcın tesekkurler arkadaslar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bir Güncelleme At ve Tuş Takımını Temizle.

adnankara

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ılgınız ıcın tesekkürler güncelleme yaptım ıstedıgım hıza ulastım diyebilirim ancakk tus takım gucurdamasıı war servis degıstırdıı gene servise götürecegim :S bıraz can sıkıyor o kadar para wer sonra cıksın sorunn :S

psikolaz

psikolaz

Üye
kardesım benımde ozellıkle yon tusları fena gıcırdıyor malesef

jatvalca

jatvalca

Üye
bende N95 kullanıyorum telefonu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum tuş takımındaki yazılar silinmeye başladı telefoncuya gittiğimde çok oynadığım için dedi ama açıkçası pekte içime sinmedi adamın verdiği cevap

adnankara

Üye
    Konu Sahibi
son olarak gene üst tuslarda hafif gucurdamalar war bu sefer az teknik servis elemanı parca arka kapaga degıyorr üst kızak kapagı tamamen degısekk dedııı .... ben de dedım telefon oldu paramparca lafın gelısıı neyse degısın dedım teknık eleman ıse yerınde olsamm öle ıdare ederım sonra ekran cızıldıı mı cok degıstırırrım cunku telefonda sorun war fabrıka hatası :S ben ıse dedı huzursuz oldum degısım degısecekler .... 2 aylık telefon neden yenısı ıle degısmıyor dedım ... sıstem hatası yok telefon calısıyor ondan dolayı telefon degısmıorlar :S lanet olsunn.... nokıa da fabrikada acemı kısı yada makıne :D yüzünden çile biz cekıoz :S

psikolaz

psikolaz

Üye
tuş takımını kendimiz nasıl temizleyebilirz ki

hmdhmdhmd

Üye
bendede nokia 6300 var yön tuşlarından alt tuşuna basınca çok kötü bi gıcırtı sesi geliyor.
toplum içinde kullanmaktan utanıyom yawww :) bi çözümü varmı bunun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt