N95 8gb telefonu hızlandırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aleksandra

Aleksandra

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb telefonu hızlandırma
N95 8gb kullanıyorum,özelliklerinden çok memnunum,ama uygulama yükledikçe telefon yavaşlıyor,hızlandırmanın bir yolu var mı?bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen

--------------- Ekleme ---------------

:megafon::bilmm:bilmmTelefonu güzelleştirmek için uygulama yüklüyoruz,ama telefonda bir iş yapmak 1 saat sürüyor,sebep uygulama çokluğu mu yoksa benim bilmediğim başka sebepler mi var

--------------- Ekleme ---------------

:megafon:

danger2

Üye
çok uygulama yüklersen telefon yavaşlar

Aleksandra

Aleksandra

Üye
    Konu Sahibi
:megafon:Anladığım kadarıyla telefon ne kadar boşsa o kadar hızlı oluyor,keşke böyle olmasa

okankoc

okankoc

Üye
ne alaka yaa

emoliii

emoliii

Üye
:megafon:Anladığım kadarıyla telefon ne kadar boşsa o kadar hızlı oluyor,keşke böyle olmasa

menüde ikon çoğaldıkca ram azalır ne kadar çok program yüklersen, ne kadar ikon çoğalırsa ram de azalma olur. Ve ikonları yüklerkende kasar en iyisi kullandığın programları smart settings, kısayol tuşu (n95 te c nin üstündeki tuş) gibi kullandığın program oyunları buraya diz. Oldukça menüye girmemeye çalış.

arkadaşım bilgisayar mı bu? Programlar hdd de kalsın! Zaten olan 57mb ram bunun 25-30mb'ı gider sisteme. Sana kalan 25-30mb bunuda programlarla dolar internet, oyun için hafızan kalmaz.

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
www.maxicep.com/symbian-s60v3-sistem-araclari/speedy-go-telefon-hizlandirici-246771.html

emoliii

emoliii

Üye
www.maxicep.com/symbian-s60v3-sistem-araclari/speedy-go-telefon-hizlandirici-246771.html

onun işe yaradığını görmedim ben hiç. Açılıyo işlem yapıyomuş gibi gösteriyo ama hep aynı n73,n95,6680 bu telfonlarda denedim o tür programları sonuç aynı hız :(

eren3546

eren3546

Üye
sadece telefonun menü sünü hızlandırabilirsin istersen bi dene

Öncelikle Ayarlara girerek telefonun tarihini 01.05.2005 olarak değiştirin Daha sonra Ajanda ya girin ve Yapilacak Notuna Girin. (2 Adet not eklenecek)

Birinci Not
Konusu : Speed
Bitiş Tarihi : 04.08.2005
Öncelik : Yüksek

İkinci not
Konusu : Qoukie
Öncelik : Düşük

Bunları yapıp kaydettikten sonra Ajanda'dan çıkmadan "Yapıldı" olarak işaretleyin. Daha sonra Seçenekler > Görünüm > Yapılacak Seçin ve çıkmadan telefonun tarihini güncelleyin. ( Kırmızı tuşla arka plana alarak ) Sonra tekrar ajandaya gelip çıkış diyerek sonlandırın ve hızı hissedin.

Alıntıdır...

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
onun işe yaradığını görmedim ben hiç. Açılıyo işlem yapıyomuş gibi gösteriyo ama hep aynı n73,n95,6680 bu telfonlarda denedim o tür programları sonuç aynı hız :(

Ben gözle görülür bi hız artışı aldım bu prodan ama...

---------- Eklendi @ 09:48:33 ---------- Yazıldı @ 09:39:51 ----------

Öncelikle Ayarlara girerek telefonun tarihini 01.05.2005 olarak değiştirin Daha sonra Ajanda ya girin ve Yapilacak Notuna Girin. (2 Adet not eklenecek)

Birinci Not

İkinci not

Bunları yapıp kaydettikten sonra Ajanda'dan çıkmadan "Yapıldı" olarak işaretleyin. Daha sonra Seçenekler > Görünüm > Yapılacak Seçin ve çıkmadan telefonun tarihini güncelleyin. ( Kırmızı tuşla arka plana alarak ) Sonra tekrar ajandaya gelip çıkış diyerek sonlandırın ve hızı hissedin.

Alıntıdır...

Güzel paylaşım.

emoliii

emoliii

Üye

Birinci Not

İkinci not

Alıntıdır...

Arkadaşım ajandayla hızın, ram in, menünün alâkası ne anlamadım açarmısın 1az nasıl hızlandırıyo?

yyy

Üye
format at , bişey yükleme hızlanır

eren3546

eren3546

Üye
walla ajanda ile ram ne alaka bende anlamadım
telefonum N96 16gb nin 10gb sini kullanıyorum kasma yok işlemden önce biraz telefon yavaştı şimdi sorun yok
çok ilginç bende çözemedim

emoliii

emoliii

Üye
walla ajanda ile ram ne alaka bende anlamadım
telefonum N96 16gb nin 10gb sini kullanıyorum kasma yok işlemden önce biraz telefon yavaştı şimdi sorun yok
çok ilginç bende çözemedim
10gb kullanıyorsun kardeşim de senin telefonun s60v3 lerin en iyisi. Ram'in, Cpu'n daha iyi ve ayrıca 10gb tın hepsini programlarlamı doldurdun? yarısı müzik yarısı filmdir mesela yani. Bunlar hızla alakalı değil. Kaç program yüklü telefonuna söylermisin?

eren3546

eren3546

Üye
ngage yüklü içerisinde tüm 30tane oyun var 60tane sis 30tane java 20tane uygulama ovi haritalar garmin
300 mp3 50video 5film

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt