N95 8GB Sertifika Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CeRNoBiL66

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB Sertifika Problemi
Arkadaşlar Merhaba..

Öncelikle bana forumda arattır bir sürü konu var diye kızmayın :)
Telefonumda hepsini uyguladım fakat bir türlü sonuca varamadım.
Telefonum N95 8GB versiyonu v31.0.015.
Bugün buradan ferret di galiba o arkadasın söylediklerini yapmaya calıstım fakat C:sys'nin içine giremiyorum bin klasörünü oldugu gibide kopyalayamadım. Bana ben bunu denedim çalışıyor sende yap diyebileceginiz bir link veyada usulü,yöntemi varmıdır ? arkadaslar Çok lazım bildiginiz gibi değil :)
Slide Helper i yüklemek istedim ama yapamadım. Sırf bunun için böyle bi başlık açtım.Eğer bana bu programın en son sürümünü signed yapıp koyabilecek olursa sorunu bir nebze olsada çözmüş olacagım :)

Değerli yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
kardeş bir çözüm öneremem ama şu imei numaranı oradan kaldırsan çok iyi olur.
telefonun klonlanma ihtimali var. hemen sil bence

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş denedinmi denemedinmi bilemiyorum,ben sertifikamı burada anlatılanları uygulayarak 2 günde aldım.ve istersem cihazımda istersemde pc de programlarımı sertifikalandırıp yüklüyorum.işte link:OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.28/07/2009 Tarihiyle değiştiği için
Telefon hack olayınıda burada anlatılanları harfiyyen yaparak uyguladım(telefonum n78)senin cihaza uyarmı bilemiyorum:*/*Rüya Gerçek Oldu N79 son FW'de HACK Gerçekleşti(Opda Güncellendi)*/*
Sana sertifika alma olayı için başka bir link daha veriyorum bakabilirsin.
umarım bişekilde halledersin,kolay gelsin.

CeRNoBiL66

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Arkadaşlar.

focus838

Üye
ya ne b.ktan bişey bu sertifika hack falan fülün... niye adam gibi yükleme yapmaz.. birçok program yükleyemedim bu hatalardan dolayı... bir sürü teferratu var. bazılarını canavar gibi yüklüyor.. telefonun işletiminden anlamam.kurcalamakta istemem. bunun pratik bi yolu yokmu???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt