N95 - 8GB Ok Tuşu Ve Menü Tuşunun Üstündeki Sol Seçim Tuşu Çalışmıyor !

Sponsorlu Bağlantılar

zallas

Üye
    Konu Sahibi
N95 - 8GB Ok Tuşu Ve Menü Tuşunun Üstündeki Sol Seçim Tuşu Çalışmıyor !
Baslıktaki gibi arkadaslar bunlar çalısmıyor telefonu kapadım açamıyorum lütfen bi yardım edin hard format işe yarar mı ? Yararsa bile tlefon rehberindekileri siler mi ? Bi yardım etseniz :(

hasan295

Üye
kardeş format atarsan rehber silinecek ama tuşları basmıyorsa filmi değişmesi lazım bende telefoncuyum aynı sorun benim başımada gelmiş

zallas

Üye
    Konu Sahibi
eyw saol zaten garanti kapsamında verrim yaparlar :/

I3eLaLiIVI

Üye
arkadaşlar nokıa n95 8gb telim. kendi kendine menü tuşunun üstündeki seçim tuşu,ok tuşu ve aramayı sonlandırma tuşu çalışmıyor. telefonu kapatıp açıyorum. bazen düzelio normal oluo. 5 dk sonra tekrar gidio tuşlar.ayrıca açılırken yığın hafızada güvenilmeyen yazılım var diyo. ne yapmalıyım. acil cvp

bulent_okuyan

Üye
aynı sorun bendede var kafayı yıyecem

mustafa_066

Üye
sol seçeknek tuşu benimde calısmıyor orginal n958gb üzülüyrm çin malı olsa bi kenara atarımda orginal yardım edin lütfen

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
arkadaşlar nokıa n95 8gb telim. kendi kendine menü tuşunun üstündeki seçim tuşu,ok tuşu ve aramayı sonlandırma tuşu çalışmıyor. telefonu kapatıp açıyorum. bazen düzelio normal oluo. 5 dk sonra tekrar gidio tuşlar.ayrıca açılırken yığın hafızada güvenilmeyen yazılım var diyo. ne yapmalıyım. acil cvp

e-private-10202dce klasörünü silin :oke:

aynı sorun bendede var kafayı yıyecem

sol seçeknek tuşu benimde calısmıyor orginal n958gb üzülüyrm çin malı olsa bi kenara atarımda orginal yardım edin lütfen

Yedeklerinizi Alın ,Formatlayın . formattan sonra da yığın hafızayı biçimlendirin :oke:

KAOSKONG33

Üye
öncelikle herkese merhaba ismim hakan
ben nokia N95 8GB aldım fakat biraz acayibime gitti birtürlü kullanıma alışamadım ekrana koyduğum resimler hep yarım durumda zaten ekran üstündeki kısayol simgeleri herşeyi berbat ediyor bide bir türlü tema yükleyemedim(sizden 3 şey istemek zorundayım :))
1.ekrana nasıl büyük boy resim koya bilirim
2.bu ekrandaki kısayol simgelerini kaldırmamın bir yolu warmı
3. ben bu telefona nasıl tema yükleye bilirim (temayı indiriyorum fakat telefonun neresine yada hangi dosyasına atıcağımı bilmiyorum)
lütfen sizlerden yardım bekliyorum
iyigünler :):bye2:

legolasea

Üye
aynı sorun bendede vardı kardeşim önce orta tuş ile sağ yön tuşu çalışmadı ürdünden almıştım telefonu yolladım ıslandımı die sordular hayır dedim ozaman nemli biyerde oturuosun dedi ewet dedim izmirde oturuorum ve felaket nem war anakartını değiştirmişler nemden dolayı oksitlenme yapmış ancak öle çözüldü:(

TheRkuT

TheRkuT

Üye
Arkadaşlar bu tür tuş çalışmama olayı genellikle kullandığınız bir programın kısayol tuşu olduğundan dolayı oluyor. Örneğin SlideHelper programına atadığınız geri arama tuşu (özellikle 1.09 ve 1.07 versiyonların) genellikle çalışmıyor veya çalışsa bile o tuş inanılmaz yavaş oluyor. Muhtemelen sorunlarınız yazılım kaynaklı, özellikle bazen çalışıp bazen çalışmaması durumu %99,9 yazılım kaynaklıdır. En kısa yoldan öğrenme yolu Rehber'inizi yığın hafızaya kopyalayıp temiz bir hard format attıktan sonra herhnangi birşey yüklemeden belli bi süre kullanmanızdır.

@KAOSKONG33
Kardeşim senin sorularının cevapları;
1) Ekrana büyük resim koymak için telefona bir yazılım yüklemelisin ama bu program pek kararlı çalışmadığı için sana tema kullanmanı öneririm.
2) Kısayol simgelerini Menü>Araçlar>Ayarlar>Genel>Kişiselleştirme>Bekleme>Etkin Bekleme'yi Kapalı yaparsan ekrandaki simgeler kalkar...
3) Telefonun için tema'yı nereye attığın mühim değil. Sonuçta temalar kopyalanarak değil kurulum yapılarak kullanılıyor. Örneğin bi tema indirdin, bu tema yı direk yığın hafızaya at daha sonra Dosya yöneticisinden (veya xplore gibi herhangibir dosya yöneticisi programından) seç, yükleme ekranı gelecektir, herşeye evet devam diyerek devam et, (telefon veya yığın hafızaya kurmak senin elinde hangi hafızaya istersen kur, ben hızlı olması açısından telefon hafızasına kurarım) kurulum bittikten sonra Menü>Araçlar>Ayarlar>Genel>Kişiselleştirme>Temalar>Genel'e girip kurduğun temayı seçebilirsin...

• Beğen
Tepkiler: nfsnihat
neoorog

neoorog

Üye
Aynı sorun Samsung'ta başıma geldi. Telefoncuya götürüp 25 TL'ye değiştirttim. Telefon yurtdışından gelmişti 1,5 senedir kullanıyoruz ve tek sorunu o oldu.. Şimdi babam kullanıyor başka bir sorunu yok. :)

duskys

Üye
ya benimde sağ kısayol tuşum takılı kaldı ve ne format ne başka bişey işe yaramıyor. sürekli kendiliğinden aynı tuşa basıp duruyor. ne yapabilirim acaba. direk değiştirmem mi gerek?

--------------- Ekleme ---------------

sol seçim tuşummuş... ne olur bir yardım

nfsnihat

nfsnihat

Üye
Ekran üstündeki tuşların basmaması sorunu Flex Ribbon filminden kaynaklanır. Kızak+Ekran+Üst Tuşlar+Ön kamera bu filmle anakarta bağlıdır. eBay'de 10$, Türkiye'de kalitelisi 25 TL ye satılıyor. (eski bir konu, ancak merak edip konuya bakan arkadaşlara yardımcı olsun diye post gönderdim)

gezgin1881

gezgin1881

Üye

Merhaba arkadas benimde n95 8gb var hersey calısırken birgün arama tusu ve kapatma acma tusu calısmadıgını gördüm kapatıp actıgımda bir süre calısıyor sonra yine basmıyordu en son yükledigim fake call diye bir program vardı onu kaldırdım düzeldi bilginiz olsun yüklediginiz bir program cakısma yapabilir saygılarımla

Yasin rEis

Üye
aynen kardeş deli oldum ben öle olunca kızağı hızlıca açıp kapıyorum düzeliyo ama 1 yada 2 saat sonra aynı sorun

- - - Eklendi - - -

kardeş başka türlü flex filmini tamir edemezmiyiz oksitlenme olmuş olabilirmi

Üst Alt