N95 8gb & N96 & W995 HANGİSİ ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb & N96 & W995 HANGİSİ ?
evet arkadaşlar bu 3 telefon arasında hangisinin alınması daha mantıklı performans açısından ve kamera önemlidir benim için. Uzun gidecek bi tel olsun. Yorum sizlerde.

haltie

haltie

Üye
şarj olarak n95 8gb iyi

devvrim

Üye
n96 kesinlikle tavsiye etmem onun haricinde ne alırsan al

bıllur

Üye
w995 tavsıye ederım nokıa gıbı boyutları buyuk degıl.ayrıca n95 gıbı ınsana plastık hıssı vermıor.hem w serısı gıbı ses ozellıgı gelıstırılmıs hemde c serısı gıbı kamera ozellıklerı fazlasıyla var.mp olarak zaten herkes bılır nokıa erıcssonla yarısamaz bıle.yanı kesınlıkle w995 dıorum pısman olmazsınız.

merty24

merty24

Üye
w995 hakkında pek bir bilgim yok ama n96 ile n95 arasında kaldıysan n95 8gb al derim :oke:

gknakn25

gknakn25

Üye
W995 aldım kardeşim bi önceki telefonumda 895 8gb idi n96 da kullandım n97 de kullandım n86 8 mp de kullandım hiç biri W995 in yerini tutmaz W995 al bence pişman olmazsın eğer pişman olursan söz ben aldığın fiyata senden ben alıcam...

Utku

Utku

Üye
n96 forever

Big K

Üye
N96 kullanmış ve bu sayede nokia'nın yanından bile bir daha geçmeyecek bir eski Sony Ericsson kullanıcısı olarak

w995' i tek geçerim.

en basiti bir örnek: Sony bataryaların tamamında Li-Po tabir ettiğimiz lithium-polymer bataryalar kullanıyor.

biz elektrikli uçucu model uçaklarımızda da Li-Po kullanırız, tabanı Li-Ion olmasına rağmen Li-Po' ların çıkış gücü ve dayanımı çok daha yüksektir.

hatta bu sayede uçucu elektrikli model uçaklar bu kadar yaygınlaştı diyebiliriz.

öte yandan sorunlu ve yavaş Symbian yerine ya Android' li yada AppleOS ' u olan bir cihaz al yada SE raflarından w995 gibi bir feature phone al.

kamerası cep telefonları içinde kullanılan en iyilerden biridir. yüz tanıma özelliği var.

tek sorunu bence ekran daha yüksek çözünürlüğe sahip olmasına rağmen (n96' dan) maalesef 256k renge sahip ve 2,6inç. (n96 3inç)

sonucu batarya ile bağlayacağım.

kullanamadğın bir telefonun anlamı olmadığını düşünüyorum. dolayısı ile SE...

--------------- Ekleme ---------------

zaten "uzun gidecek bir telefon" diyorsan alacağın marka SE' dir.

mhmtblm

Üye
abi şu nokia yı sony gibi mükemmel bir marka ,ile kerşılaştırmayın ya:D

Revengeful

Emekli Yönetici
w995

fenerlix73

fenerlix73

Üye
n95 8gb tavsiye ederim şuan symbiyan aleminin baba telefonu hiç pişman olmıcana garanti veririm....

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
nokia nın symbyanlı telefonlarında n73 n70 n95 n95 8gb gibi modellerde şarj sorunu var. Tercih senin alırısın tüm özellikleri güzel fakat her gün şarj edersin. Ben iki gün önce hepsiburada.com dan sipariş verdim Sony w995 yanında 8 gbyt hafıza kartı ve 75 mbs Taşınabilir hoparlör hediyeli 699 TL ye aldım. Ben kesinlikle SONY öneririm sana

avss123

avss123

Üye
bencede w995 dün aldım 2 3 aydır araştırıodum

salih1906baba

salih1906baba

Üye
w995 ama ben n96 alacam

osmanatak1

osmanatak1

Üye
arkadaşlar daha renk kalitesi 256bin sony nin yapmayın etmeyin en basit örneğim bu tabiki.. sony tamam iyi güzeldir ama telefon konusunda katılmıyorum.. kamerasındaki flaş bile çok kaliteli değil gece çekimlerinde n96yı bir deneyin çift flaşıyla kamerasının 8.1ine aldanmayın.. o ekranda filmde izlenmiyor ses kulaklıkda güzel kabul ama dışarı bi n96 bide sonyden dinleyin ayrıca şarj problemi demişsiniz 1gün bile gitmiyor sony biraz müzik dinle msjlaş tamam telefon iptal.. Hertürlü nokia diyorum ısrarla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt