N95 8gb n gage Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
StunnerDead

StunnerDead

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb n gage Açılmıyor
S.a. arkadaşlar. geçen gün n95 e 35.0.001 güncellemesi yaptım. yaptıktan sonra n gage uygulamasına giremiyorum basınca hiç birşey olmuyor. simgesi var ama hiç bi şekilde giremiyorum hata felan da vermiyor basınca hiç birşey olmuyor. lütfen yardım.

skylinegti

skylinegti

Üye
Ayni sorun bendede var büyük ihtimalle artik nokia telefonlarindan n-gage desteğini çekti yani boşuna uğraşma...

StunnerDead

StunnerDead

Üye
    Konu Sahibi
Ayni sorun bendede var büyük ihtimalle artik nokia telefonlarindan n-gage desteğini çekti yani boşuna uğraşma...
Kardeş artık açılıyor bende . Pc suite ile yazılımı yeniden yükle açılıyor. Ama sonuçta n gage de ki oyunlar demo :( İnternette oynayabilmek için yöntemler var ama yapamadım . Bende internetten indirdiğim oyunları oynuyorum ama n gage deki oyunları oynamanın tadı da ayrı tabi

okankoc

okankoc

Üye
Kardeş artık açılıyor bende . Pc suite ile yazılımı yeniden yükle açılıyor. Ama sonuçta n gage de ki oyunlar demo :( İnternette oynayabilmek için yöntemler var ama yapamadım . Bende internetten indirdiğim oyunları oynuyorum ama n gage deki oyunları oynamanın tadı da ayrı tabi

Kardeşim aynen bende sizler gibi idim telefonu hackle sorun çözülcek hacklemen için yardımda ederim ne model kullanıyon

StunnerDead

StunnerDead

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim aynen bende sizler gibi idim telefonu hackle sorun çözülcek hacklemen için yardımda ederim ne model kullanıyon

Konuyu güzel hortlatmışsın. Bana lazım olan tek şey n gage oyunlarını sürüm oynayabilmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt