N95 8gb mı yoksa n96 mı yardım edın!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb mı yoksa n96 mı yardım edın!!!
Merhaba arkadaşlar benim elimde n95 8gb var. Fakat n96 hafıza konusunda hoşuma gitti. Ben divx filmleri n95 8gb de izliyorum.720*480'e kadar açıyorum. Fakat çok hareketli sahnelerde donma yapıyor. Sizce N96 daha mi iyi. Görüşleriniz çok önemlidir.

BrainFree

BrainFree

Üye
Merhaba arkadaşlar benim elimde n95 8gb var. Fakat n96 hafıza konusunda hoşuma gitti. Ben divx filmleri n95 8gb de izliyorum.720*480'e kadar açıyorum. Fakat çok hareketli sahnelerde donma yapıyor. Sizce N96 daha mi iyi. Görüşleriniz çok önemlidir.

Nseries le ilgili aman aman bilgim yok ancak model numarasıyla gelişmişlik doğru orantılı bu nseries te.
Yani n72 ye bak n73 e bak veya n79 a bak n85 e bak yani :D

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
haklısın tabi ki. Fakat n96 n95 8gb'ye göre daha büyük.fiziksel olarak.

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
n85 amOLED TABI ki iyidir.

cimbom04

cimbom04

Üye
n95 8 daha iyi daha hızlı ram olarak ben kendim 96 yı kullandım sonra 95 8 kullanmya başladım

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
n96 yüksek çözünürlüklü filmlerde nasıl? N95 8gb kadar var mi.

Symbianist

Symbianist

Üye
Telefon dedin mi 6710 navigator. Kendi telefonumu öveyim biraz da. Zor bulunur az aramadım

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
o'da güzel yalnız ben ince telefon sevmiyorum hatta nefret ediyorum. Ve Nseries hastasıyım.

Emre-45

Emre-45

Üye
8gb da n96 da kullandım n96 da efektler falan olduğu için daha yavas kalıyor

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
filmi izleme keyfi nasıl arkadaşlar bilen duyan varsa yazsın. N95 8gb HD filmler açılıyor fakat hafıza sıkıntı. N96 HD'DE NASIL?

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
kardeşler N96 kullanıyorum 128mb ram 128mb rom kullanıyor ve bence hızlı bi telefon bunu kullanmanı tavsiye ederim :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt