N95 8GB Mesaj gelince ses çıkmıyo, ekrana uyarı gelmiyo!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coolorf

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB Mesaj gelince ses çıkmıyo, ekrana uyarı gelmiyo!
Arkadaşlar N95 8GB kullanıyorum, hiç sorunum yoktu, bi kaç gündür mesajlaşırken, bi kaç aldığım mesajdan sonra , telefonuma gelen mesajlarda ses çıkmıyo ve ekranda "1yeni mesaj" yazmıyor ayrıca ekranın sağ üstündeki küçük mesaj ikonuda olmuyor.. Ancak ekran koruyucu devreye girdiğinde ekrandaki küçük mesaj bildirisnden anlıyorum yada , sürekli gelen kutusuna bakmam gerekiyor. Gelen mesajları Gelen Kutusu'na girmeden farkedemiyorum! Bunun sebebi nedir? Nasıl düzeltebilirim yardım ederseniz memnun olurum!
Teşekkürler!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş telefonuna bir format at...

coolorf

Üye
    Konu Sahibi
ya yedek filan almam gerekicek içi dolu 8gb zaten , çok uğraştırır bilinir bi çözümü yok mu

DeathDrain

DeathDrain

Üye
Aynı sorun E51'imde olmuştu. Format attım çünkü düzelmedi başka türlü.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya yedek filan almam gerekicek içi dolu 8gb zaten , çok uğraştırır bilinir bi çözümü yok mu
virüs bulaşmış olabilir ki bu sıralarda baya ortalıkta virüs var yedek al format at..sonrada kaspersky kur..

coolorf

Üye
    Konu Sahibi
Kaspersky lisans sorunu olmayan bi link verebilirmisiniz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş sitede var onlardan birini indir kur senden lisansını güncellemeni isteyecek sende wi-fi ile nete bağlan 1 ay kullanım hakkı verir..yada kaspersk nin sitesine gir indir doğrudan 1 ay kullanım veriyor..

coolorf

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşım çok sağol... ayrıca formatsız bir çözümünü bilen varsa yazsın arkadaşlar...

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
ndn herkez formattan korkar ki bnde teli ilk aldığım mp3 çalmıodu telefoncu gel format atayım dedi yok abi dedim daa yeni aldım dedim adamda güzelce formatın ne olduğunu anlattı bana hiç korkulacak bişi deil bnce

ressam58

ressam58

Üye
Güncelleme yap kardeş!! Formata gerek kalmaz.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardeş yedeklemen gerekiyor ilk önce format at daha sonra yığın hafızayı biçimlendirmeyi unutma problemin düzelecektir ama versiyon yenilersen daha da iyi olacağını düşünüyorum sorunun da bitmiş olur.

K.G

K.G

Üye
aynısı bndede oldu telı genel tercıhe aldım reset attım tele kendılıgınden duzeldı artık sms lerde ses cıkıyor.format gerekmıyor bnce.

kralxxx

kralxxx

Üye
Virüsten Kaynaklanıyor arkadaşlar formatlada düzeliyor.Format atmadan önce bi antivirüsle traratın şayet olmazsa o zaman format atarsınız.

mustafa1234

Üye
orjinal temanı getir ekrana bir daha yap msj ayarlarını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt