N95 8GB Kapalıyken neden alarm çalmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antbyotic

antbyotic

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB Kapalıyken neden alarm çalmıyor?
selam arkadaşlar n95 8gb var kapalıyken alarm neden çalmıyor işin garip tarafı ilk denediğimde kapalıyken alarm çalmıştı ama şimdi çalmıyor symbian cihazlarda bu sorun vardı ama yeni çıkanlarda sorunu halletiler diye biliyorum. ayrıca en son yazılım güncellemesi kaç? benim cihazda V15.0.015 yazıyor

eren6523

eren6523

Üye
benim telefonun versiyonu da aynı ama bende çalıyor.sende yeni versiyon at tele o zmn ,en son versiyon V30. sitede bununla ilgli konu mevcut zaten

Sin'Dorei

Sin'Dorei

Üye
Şarjı olmadığı zamanlarda çalmaz.Öncelikle şarj durumunu kontrol edin.Ardından bir üstteki mesajda denildiği gibi versiyon güncelleme yapın.Sorununuz çözülecektir :)

antbyotic

antbyotic

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi yapacağım umarım sorun çözülür sağolun

antbyotic

antbyotic

Üye
    Konu Sahibi
en son yazılım güncellemesini yaptım V30.0.018 ama hala aynı sorun devam ediyor bir fikri olan varmı???

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Telefonlarda saat pili olduğunu duymuştum belki o bitmiştir.anlamak içinse telefonun bataryasını çıkartıp 1 dakika sonra takınca saatin ayarı bozuluyormu.dediğim gibi ben saat pilini görmedim ama benim 7610 da bataryayı her çıkarttığımda saat ayarı gerekiyordu bana saat pilinin bitmiş olduğunu söylemişlerdi.ama tabi ben öyle kullanmaya devam ettim.

antbyotic

antbyotic

Üye
    Konu Sahibi
Telefonlarda saat pili olduğunu duymuştum belki o bitmiştir.anlamak içinse telefonun bataryasını çıkartıp 1 dakika sonra takınca saatin ayarı bozuluyormu.dediğim gibi ben saat pilini görmedim ama benim 7610 da bataryayı her çıkarttığımda saat ayarı gerekiyordu bana saat pilinin bitmiş olduğunu söylemişlerdi.ama tabi ben öyle kullanmaya devam ettim.

ya hiç aklıma gelmezdi valla dediğin işe yaradı kardeş telefonu kapatıp pilini çıkardım ve yaklaşık 5 dk.bekledim tekrar takıp deneyince alarm çalmaya başladı. çok sağol yardımın için :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ne demek kardeş yardımcı olabildiysem sevindim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt