huseyinos
Üye
N95 8GB Kapak değişti cihaz kafayı yedi
Arkadaşlar merhaba,
Birkaç gün önce telefonumun kasasını değiştirdim açtığımda telefon kendiliğinden defalarca açılıp kapandı hard format attım düzeldi ama bukezde ana kamera çalışmadı yan ekran modunu otomatiğe getirdiğimde ise telefon aynen formattan öncekine döndü bende yazılımı 31.0.015'e yükselttim sorunlar aynen devam ediyor üzerine birde dil sorunu çıktı cihaz şu anda ingilizce.
Forumda araştırdım Nemesis'i yükledim aynen yaptım daha sonra nokia'nın site linkine girip kod girmem gerekliymiş o linkte kodu girecek yerde yok değişmiş.
Şu anki problemler:
1:dil ingilizce
2:Ana kamera çalışmıyor
3:Yatay modu otomatiğe aldığımda telefon kafayı sıyırıyor
4
rjinal batarya ile çalışmıyor dandik batarya ile çalışıyor.
Telefon orjinal ve Arkasında MADE BY NOKIA yazısı var.
YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
--------------- Ekleme ---------------
arkadaslar yardimlaronizi bekliyorum kimse yokmu forumda
Birkaç gün önce telefonumun kasasını değiştirdim açtığımda telefon kendiliğinden defalarca açılıp kapandı hard format attım düzeldi ama bukezde ana kamera çalışmadı yan ekran modunu otomatiğe getirdiğimde ise telefon aynen formattan öncekine döndü bende yazılımı 31.0.015'e yükselttim sorunlar aynen devam ediyor üzerine birde dil sorunu çıktı cihaz şu anda ingilizce.
Forumda araştırdım Nemesis'i yükledim aynen yaptım daha sonra nokia'nın site linkine girip kod girmem gerekliymiş o linkte kodu girecek yerde yok değişmiş.
Şu anki problemler:
1:dil ingilizce
2:Ana kamera çalışmıyor
3:Yatay modu otomatiğe aldığımda telefon kafayı sıyırıyor
4
rjinal batarya ile çalışmıyor dandik batarya ile çalışıyor.Telefon orjinal ve Arkasında MADE BY NOKIA yazısı var.
YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
--------------- Ekleme ---------------
arkadaslar yardimlaronizi bekliyorum kimse yokmu forumda