N95 8GB Java Sohbet...

Sponsorlu Bağlantılar

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB Java Sohbet...
s.a. arkadaşlar öncelikle kolay gelsin n95 8gb ile mynet java sohbet veya okey oyunlarını neden oynayamıyoruz oynamak için ne yapmamız gerekiyor bunun için bir gereksinim varsa yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim Allaha emanetsiniz..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Arkadaşım N95 Kendinden JAvalı Olması LAzım. SAdece İnt. Bağlantın Yeter.

mehmetsahin002

Üye
Kardeşim bende aynı sorundan şikayetçiyim ne interrnette oyun oynayabiliyorum nede chat yapabiliyorum... Bilen arkadaşlar yardımcı olsa bizim için iyi olurdu...

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Skyfire her turlu yardımcı olur forumda var aratabilrisiniz :)

must0676

Üye
arkadaşlar dediğiniz sorunu çözen varmı bilgi verirse sevinirizzzz
şimdiden teşkrler yardımcı olan arkadaşlara bilgiyi bizlerle ppaylaşan arkadaşlara
kolay gelsinn

kenanyusuf

Üye
üzgünüm arkadaşlar..ne yazık ki online oyun okey gibi oyunlar oynayamazsınız...skyfire programından mesela mynet okey oyununda giriş yaparsınız kim var kim yok bakabilirsiniz,odaları da görebilirsiniz ama odanın içine giremezsiniz..onu denediğiniz zaman şöyle olacak:pc den giriyorsunuz da hani java çalışmaya başlıyor ya aynı onun sayfası açılacak ve donup kalacak ilerisi yok..ben çok denedim her programa baktım..arkadaşların dediği gibi bu işi en iyi yapan skyfire dir...skyfire ile bir defasında gamegarden adlı oyun sitesinde çalıştırdım fakat masadan attılar beni..çok bekliyorsun masanın tamamını görmek için küçültmek gerekiyor o zamanda seçemiyorsun taşları büyük yapınca da bir sağa gidiyorsun bir sola taş çekmek ve atmak zulüm...haliyle de atıyorlar masadan..skyfire nin tek sorunu mause sorunudur..istediğiniz her yere çok pratik ulaşamıyorsunuz.. Sohbet yapma işini bilmiyorum ama yapılmadığından eminim..eğer bilen varsa paylaşır ise teşekkür ederim..

Loora

Üye
cepten mobil sitelerde chat yapılıyor sadece

Takipçi Satın Al

Üst Alt