N95 8GB internet güvenliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB internet güvenliği
Arkadaşlar geçen gün N95 8GB aldım.fakat size bi sorum var! Şimdi biz internette dolaşırken virüslerden nasıl korunacağız??? yani siteler biliyorsunuz virüs dolu.nasıl ve hangi proğramla*Kullanan veya bilgisi olan lütfen yazsın.Korkumdan daha hiç bağlanmadım Wİ-fi den. :mahcup:

--------------- Ekleme ---------------

Kimsenin bilgisi yok galiba!!

• Beğen
Tepkiler: edesef

deniz-17

deniz-17

Üye
Arkadaşlar geçen gün N95 8GB aldım.fakat size bi sorum var! Şimdi biz internette dolaşırken virüslerden nasıl korunacağız??? yani siteler biliyorsunuz virüs dolu.nasıl ve hangi proğramla*Kullanan veya bilgisi olan lütfen yazsın.Korkumdan daha hiç bağlanmadım Wİ-fi den. :mahcup:

Kimsenin bilgisi yok galiba!!

http://www.maxicep.com/s60-3rd-anti...curity-v7-0-32-uptade-symbian60v3-100095.html

kardeşim bu linkteki Kaspersky Mobile indir ve kur gölnünce rahat dolaş nette sörf yap:kop:

ya ben sana bişi sorayım bu n95 8gb aldığında hangi aksesuarlar üstünde verildi????

buki09

buki09

Üye
kardeş internetteki çoğu virüs pc içindir.sen rahat ol.yinede bi antivirüs kurmanın zararı olmaz.arkadaş linki vermiş zaten.

özgür-17 senin sorunu ben yanıtlıyayım arkadaşım.kutu içinde bir adet n95 8gb:) kulaklık ve uzatma aparatı,usb kablosu, tv ye bağlamak için kablo,şarj aleti ve bir adet cd;)

ediesel

Üye
Arkadaş en kral telefonun kendisinde olduğunu söylemiş. Bence yanılıyor çünkü en kralın kralı bende N96 :)))

deniz-17

deniz-17

Üye
kardeş internetteki çoğu virüs pc içindir.sen rahat ol.yinede bi antivirüs kurmanın zararı olmaz.arkadaş linki vermiş zaten.

özgür-17 senin sorunu ben yanıtlıyayım arkadaşım.kutu içinde bir adet n95 8gb:) kulaklık ve uzatma aparatı,usb kablosu, tv ye bağlamak için kablo,şarj aleti ve bir adet cd;)

teşekkürler arkadaşım :bigstar:
ben nokia nın sitesine baktım aksesuarlarda şunlar vardı aşağıda linki vermişim saygılarımla

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Benim imzam sadece bir slogan N96 yı bilmem ama N95 8Gb mükemmel bir alettir.

buki09

buki09

Üye
teşekkürler arkadaşım :bigstar:
ben nokia nın sitesine baktım aksesuarlarda şunlar vardı aşağıda linki vermişim saygılarımla

bunlar aksesuar doğru ama kutu içeriğinden çıkmıyo.kendin parayla alıp kullanıyosun:)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çeşitli Virüs Programlarını Yükle Ve Sörf Yapmaya Başla:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...