N95 8gb hacklemek için yardım lütfennnnnn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb hacklemek için yardım lütfennnnnn
arkadaslar bende n95 8gb marka ceptelefonu var. aancak telefonuma v.31.0.015 yukledım ve pişman oldum. sımdı ıse telefonu hacklemek ıstıyorum bu sebeple sızden yardım talep edıorum. sıtede bu konuyla ılgılı bı kac konu ınceledım ama hıc bırını yapamadım. sadece opda dan sertıfıka alabıldım . ama bunun da ne ıse yaradıgını bıle bılmıorum. opda dan sertıfıkam onaylanmıs sımdı ne yapmalıyım??????? sertıfıkayımı ındıreyım????

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Site ile alakası nedir ???
Sertifikayı indireceksin tabiki :ehe

rapman

rapman

Üye
.cer ve . dosyalarını indir.xsign adlı bilgisayar programıyla helloox adlı telefon programını kendi sertifikanla sertifikalandır.sonra telefona at hellooxu ve kur.kurunca turuncu boğa simgesi oluşacak.tıkla ona.modo.sisx falan dosyalar çıkartcak hafıza kartına helloox klasörü diye.gir ona modo.sisx i kur.sonra modoyu aç hafıza kartında h.a.c.k diye bi klasör oluşmuş olcak.içinde installserver.exe var.modo ile onu kopyala,tlf hafızasına yani c ye yapıştır yap.c sys bin dizinine.telefonu aç kapa işlem tamamdır :oke: yardımcı olabildim mi ?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bu ne yahu :ehe
Bana sağolsun Güven Abi yapmıştı :ehe
Secman programıyla hallolmuştu :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Koy paketine yolla Nokia'ya:ehe

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım yardımın ıcın saol ama ben ne ındırdıgım opda sertıfıkasını acmayı ne xsıgn programını acmayı ne de bı programı serıfıkalandırmayı bılıorum????

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bı yardım lutfen ne yapmalıyım. opda dan onayı aldım .cer ve . ı bılgısayara ındırdım. ındırdıgım dosyası acılmıo cer dosyasını acıncada bı pencere acılıo ve verılen ..... veren ..... gecerlılık suresı..... yazıo en alttada sertıfıkayı yukle butonu cıkıo???????

yaslikurt77

Üye
slm arkadaşlar. ben telefonuma guncelemme yaptım. yeni eklenen versiyon 35.0.001 helloox dahil hiç bir program yuklayemiyorum. xsign sertifikalandırdıgım hiç bir program yuklenmiyor.daha önce cok basit hack lemiştim şimdi olmuyor. yardımcı olabilecek arkadaş varmmı acaba

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
ustam eline koluna saglık valla cok makbule gectı .cok tesekkur ederım ama bı yardım daha ıstıcem ben sımdı n95 8gb ıma v.31.0.015 yuklemıstım ve hıc hackleyemedım sımdı senın bu dedıgın lınke baktım sanırım burdan hackleyebılırım ancak yardım ıstedıgım bı konu daha var bu lınkte bahsettıgı MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis ve Hack klasörünü E:\ ye kopyalayın... ve de SecurityManagerv1.00-BINPDA2008_unsigned programların hıc bırı bende yok bunları nerden bulucam acaba?????

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sen de varya :ehe

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
bende yok ki???????? linkten indireyim dedim ama indermem gereken sitede 7 sn beklemem gerekıo ama mını operada sanıyeler hıc ilerlemıo o nedenle ındıremıom????

bende bu programlar yok ama lınkten ındıreyım dedım olmadı sıte acılıo 7 sn bekle dıo ama kullandıgım tarayıcı opera mını oldugundan o 7sn hıc ılerlemıo o nedenle klasor cıkmıo????

bende yok ki???????? linkten indireyim dedim ama indermem gereken sitede 7 sn beklemem gerekıo ama mını operada sanıyeler hıc ilerlemıo o nedenle ındıremıom????

bende bu programlar yok ama lınkten ındıreyım dedım olmadı sıte acılıo 7 sn bekle dıo ama kullandıgım tarayıcı opera mını oldugundan o 7sn hıc ılerlemıo o nedenle klasor cıkmıo????

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
arkadaşım verdiğim linkte gerekli dosyaların hepsi var işte nasıl inmiyor hayret doğrusu :ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt