N95 8GB En iyi video Formatı ?

Sponsorlu Bağlantılar

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB En iyi video Formatı ?
Merhaba Arkadaşlar N95 8Gb Telefonum var sizce en iyi video formatı olarak hangisi daha iyi gösteriyor telefonda ve hangi program daha iyi yardımlarınızı bekliyorum..kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: berkemcgrady, kacira1907 ve abdullahaytekin

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Mpg formatı en kalitelisidir, diye biliyorum.

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah babacan sağolasın aslında sorun 352*220 nasıl yapılıyor yani telefon boyutu onu öğrenmek istedim tam oalrak nedir? nasıl yapılır

pavilion

pavilion

Üye
Allok video mp4 converter programını indir (şu an yükleyemiyorum kusura bakma) her tür filmi mp4 e çevirirsin ve en iyisi mp4, bende 3 - 4 tane film var dvd den mp4 e çevirip telefona attım, görüntü süper, ses de öyle 3gp ile kıyaslanamaz bile, ama çok yer kaplar 600-700 mb kadar..

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
ya anladım da usta bu direk 3gp yaptım mı n95 8gb için mi oluyor buyutu ben burayı anlamadım yoksa programda böyle bi seçenek varmı?

propeller2500_

Üye
kesinlıkle pavillon arkadasımıza katılıyorum

e_korn

e_korn

Üye
Şuan n95 için en süper format 320*240 mkv'dir arkadaşlar. Coreplayer bu formatı destekliyor görüntü kalitesi muhteşem ve bir tam film ister inanın ister inanmayın 350-400 mb civarı.

muammerrdj

muammerrdj

Üye
bende de ulead core çevirici var bende filmin boyutunu 220 mb ta kadar düşürüyorum görüntü birazcık kötü ama ses kalitesi aynı yine sterio sistemde 3gp den 10 kat daha iyi ayrıca bi üst formatı var odaha canlı renk filan ama boyt olarak 450 yi geçmiyo denedim ve çoook film izledim :D

crycry

Üye
aslın da aradıgımız şey total video converter yada abc video converter pro bunları kullanın

AHKE

AHKE

Üye
any video converterı kullan ben sarkı kliplerini ceviriom bi klip 60 70 mb oluo. cok ta kaliteli oluo

ibrother

ibrother

Üye
freemake video converter .mp4 tv formatına çevir.

emoliii

emoliii

Üye
ya anladım da usta bu direk 3gp yaptım mı n95 8gb için mi oluyor buyutu ben burayı anlamadım yoksa programda böyle bi seçenek varmı?

hayır çözünürlüğü sen ayarlıyorsun. Arkadaşlar sizin yazdığınız programların hepsi faso fiso. Dvd video Soft programını indirin. Ses,video,resim formatları + youtube ses,video downloader + 3D resim,video ve daha fazlası. Türkçe + freeware (ücretsiz) ve daha iyisi reklamsız. Sürekli güncel.

---------- Eklendi @ 12:56:02 ---------- Yazıldı @ 12:50:57 ----------

3gp formatında 240x320, 32kbps ve 44khz kalitesinde 1 film telefon için oldukça yeterlidir (alt yazılı filmler hariç) boyutuda yaklaşık 90-150mb arasıdır

Üst Alt