N95 8GB bana da bi yardım eder misiniz ? ( iLk konum ve yaRdım için açmak zorunda kaldım )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
revenGe qu3rra

revenGe qu3rra

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB bana da bi yardım eder misiniz ? ( iLk konum ve yaRdım için açmak zorunda kaldım )
şimdiden ilgilenen arkadaslardan Allah razı olsun ......
Arkadaslar benim sorunum şu telefona format attım *#7370* ile hemde Yığın Hafıza yı biçimlendirdim usb ile pc me bağlandığımda her şey iyi qüzel silinmişolarak gösteriyo müzik resim vs.. fakat bu müzik oynatıcılar orneğın Social Player qibi yüklediğim bu programda önceki müziklerim hala duruyo ve çalıyorda telefonumda yüklü olmamasına rağmen.Bana bi yardım eder misiniz nerde olduqunu da bulamıyorum bu müziklerin sadece mp3 player la ortaya cıkıyo ...! :(:agla

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardeş şu yolu takip edersen eğer sorununun çözüleceğini tahmin ediyorum ilk önce hafıza kartı olarak tanımlanan 8gb için yığın hafızayı biçimlendir ondan sonra tekrar format at bilgilerini yedeklemeyi unutma bu arada daha olmadı versiyon yani yazılım güncelle veya güncellettir.sorunun düzelecektir.

revenGe qu3rra

revenGe qu3rra

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim arkadaslar yardımlarınız için Yığın Hafıza yı biçimlendirdim sorun yok.Tekrar ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...