N95 8gb alıcağım ama ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nilqhberds

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb alıcağım ama ?
Merhaba arkadaşlar.

Ben n95 8GB alıcağım. Evkur haricinde kredi kartsız kefilsiz telefon satan bir yer varmı? evkur internetten edindiğim bilgilerle dolandırma yapıyormuş? Eğer yoksa kredi kartıyla aldığım zaman kaç taksit yaparlar? Peşin alma gibi bir şansım yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
teknosadan al 12 taksit...

noyn

Üye
bence sakın alma çok agır bi telefon ben aldıgıma pişmanım

mami24

mami24

Üye
çok kaba katılıyorum

pavilion

pavilion

Üye
şu kullandım kaba filan diyenlere pek inanmıyorum bence kullanmadınız, tek kelimeyle mükemmel bişey. Şimdi gelelim soruna N95 8gb hepsiburada dan alabilirsin kredi kartına 12 taksite kadar yapıyorlar.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
al ya güzel telefon 3rd ağır olmaz n95te

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
N95 harika tlf hem arkadas seçmiş almaya karar vermiş ağırlığını kabalığını araştırmıştır arkadaşı caydirmayalım kararından..al kardeşim Geçen hafta Teknosa dan inceledim harikanın üstünde cihaz kesinlikle Tavsiye ediyorum..

Ersclk

Üye
yaklaşık 8 aydır kullanıyorum ve çok memnunun kesinlikle almanı tavsiye ederim şu an piyasada bulabileceğin en iyi telefon..

carom_

carom_

Üye
süper telefon kardeş al ;) şiddetle tavsiyedir kaba saba dediklerine bakma telefonu eline al zaten belli zaman sonra alışıyorsun

Nilqhberds

Üye
    Konu Sahibi
Bilgileriniz için teşekkür ederim. :) Tabi herşeyde olduğu gibi telefondada olumlu olumsuz yorum yapmanız normaldir.

kaan0

kaan0

Üye
güzel tel ama şu aralar sertifika sorunu var..

dm800

Üye
çok harika bi tlfon :oke:

Üst Alt