N95 8GB aldım.

reytan

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB aldım.
çok dehşet bi tlf. Düz N95 çok komik kaldı yanında.karizma bence.herkese siddetle tavsiye ederim

Ozan

Admin
Hayırlı olsun güle güle kullan en iyi seçim şu an için.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
güle güle kullan sakıncası yoksa ne kadar verdiğini sorabilir miyim
çok pahalıysa gerek yok bence hemen her telefon iş görüyor ama böyle bi telefon lazımdı diyosan o başka

bence en iyisini yapmıssın da ben de n73 ile n80 arasında kaldım da sizce n95 (8 gb olmayan) bunlara göree daha mı iyi arkadaşlar

mert469

Üye
nerden aldın istanbuldan mı?

bidig

Üye
vay ba herkez aliyor Turkiyede
Hollanda da .. 1 Yil Her ay €25 ödiyeceksin ve telefon icin tam €250 ödiyecen
Neyse ben bi 1 ay bekleyim ozm burda N95 8GB cikiyor Kesin Deyeri Duser!

mservank

Üye
hayırlı olsun darısı bizim başımıza

reytan

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan sakıncası yoksa ne kadar verdiğini sorabilir miyim
çok pahalıysa gerek yok bence hemen her telefon iş görüyor ama böyle bi telefon lazımdı diyosan o başka

yok canım ne sakıncası.1285 YTL.en son n73 music edition kullanıyordum.onu eşime verdim bunu aldım kendime.n73 ün ekranı süper ve büyük diyordum ama bunu alınca küçücük kaldı.içine full film yükledim.2.8 inç ekrandan izlemesi harika bişey.düz n95 ten kat kat daha güzel

otoata

Üye
iyi yapmışsın bende alacam siyahı çıkmış bir bakacam ona sonra düşünürüz!!1

--------------- Ekleme ---------------

Bir de varya N95 8GB arabistanda 280$ dolar benim hacca giden dedem aldı vallaha süper bizde N70-1 music edition la geçiniyoz napalım !!!

arkdaaslar herkese tavsiye ederim coookk super bir cihaz ben 1200 ytl ye aldım

otoata

Üye
güle güle kullan dememişim pardon !!!

ergun

Üye
hayırlı olsun

goboto

Üye
valla ılk defa en az 2 seme kullanacagım bır cıhaz buldum muzık desen var resım desen var herseyıyle full pı suresıde uzun gercekten guzel cıhaz

DiaBLoS

Admin
N95 Kullanısıyım...İlk çıktığında alanlardanım..N95 8gb ın ahım şahım bir farkı yok...N95 arasında...

arada bi hafıza farkından başak hiçbişey yok n95 kullanıyom gümüş renk ama siyahı daha güzel duruyo orasıda ayrı alaem 2 g b hafıza kartı da var ama 4gb destekliyomuş

kardeş n95 8 gb almışsın güle güle kullan.ama diyosun ki düz n95 den kat akt üstün ne fazlası var hafızadan başka söylermisin

hayırlı olsunda abartmışsın biraz güle güle kullan

ukalgs

Üye
iyi yapmışsın be arkadaş şu an için nokianın en iyi telefonu

safakk

Üye
hayırlı olsun abi güle güle kullan daha iyileri bizlerim olsun ama en iyisi de benim