n95 8gb 30.0.018 versiyonunu türkçe yapan varmı??? acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

no-fearr

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb 30.0.018 versiyonunu türkçe yapan varmı??? acil yardım
n95 8gb 30.0.018 versiyonuna daha önce ki kodları denedim olmuyor deneyen ve bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim ilginiz için şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: pulili

no-fearr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ya bilen yapan yok yada kimse beni kaliye alıp cevap yazmıyor yardımınıza ihtiyacım var yapan bilen varsa yardımcı olsun ne olur

NobLe

NobLe

Üye
Arkadaşlar versiyon nasıl yükseltiliyor onu bir açıklar mısınız ben de yükselteyim o zaman sana yardımcı olabilirim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sympian Bölümüne bakarsan bulabilirsin.

feridungumus

feridungumus

Üye
Ben yükseltim ama dili ingilizce oldu.üstelik makineye hard format çekip dahili hafızayı formatladıktan sonra yapabildim.Galiba bende programlar etkilemiş olabilir.

karasu54

karasu54

Üye
resim ve yazilari takip ederek tr dilini kurabilirsin kolaylikla buradan :oke:

ayhankorkmaz

Üye
arkadaslar ben son sürümü yükledim ama türkçe dili yok için de nasıl yükleyecegim yardımcı olursanız sevinirim

naqooo

Üye
arkadaşlar ya bilen yapan yok yada kimse beni kaliye alıp cevap yazmıyor yardımınıza ihtiyacım var yapan bilen varsa yardımcı olsun ne olur
kardeş nasıl format attığını söyler misin? Kesin çözüm mü? sen yaptın mı bu şekilde?

atlantis8334

Üye
başka pcde pc suite benim teli görüyor ama benim pcd görmüyor.Bunun için bir çözüm var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt