n95 35 li versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
n95 35 li versiyon
:boxselam arkadaşlar n95 yeni versiyon 35 li çıktı deniyorda software updater ile kontrolda hala 31.0.017 li versiyon görünüyor güncelleyen arkadaşlar nereden bulup güncellemişler.hatta bugün nokia danışmayada sordum yeni versiyon yok 31.0.017 dediler. güncelleyen arkadaşlar lütfen yardım nereden güncellediyseniz ......

ediesel

Üye
versiyon daha yeni çıktı. Ben telefonu yurtdışından aldığım için bende yeni versiyon gözüküyor ama yüklemedim açıkçası. Ne olduğunu tam bilmiyorum. Eski versiyon hackli olduundan açıkçası bidaha uğraşmak istemiyorum.

Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bugün sabah saatlerinde telefoncu teknik servis arkadaşın yanına gittim versiyon için telefonun bataryasını çıkardı telin kodunu nokia com tr nin sayfasında yazarak güncelleme kontrol etti ararmadık yer bırakmadı versiyon yok henüz 31.0.017 gösteriyor..........

sosurka

sosurka

Üye
selam arkadaşlar .. bende n95 8 gb yurtdışından geldi benimkide var versiyonu oradan yeniledim ama türkcesi yok nasıl yapabilirm yardım edin lütfen .. tişkler

--------------- Ekleme ---------------

selam arkadaşlar .. bende n95 8 gb yurtdışından geldi benimkidebu 35li versiyonu internetden yeniledim ama türkcesi yok nasıl yapabilirm yardım edin lütfen .. tişkler

sxdcfv

Üye
Arkadaşlar ben 2 gün önce kurdum yeni versiyonu.Bilgisayarınıza ovi suit kurun öncelikle,sonrasında çalıştırın ve güncelleyin ordan son sürümünüzü.Kolay gelsin.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar bende ilk çıktığında nokia updater dan güncelledim yeni versiyon çok güzel sorunsuz kullanıyorum ben 35.0.002 n95 menüler çok hızlı pil kapasitesi kullanıma göre çok fazla gidiyor zaten bu versiyonda hız ve batarya üstüne çalışılmış gerçektende gözlemlerime göre başarılı olunmuş bilgilerinize.

serkan719

serkan719

Üye
bende yükledim sorunsuz kullanıyorum hakketen hızlanmış.

ahmetbarak

Üye
ben nokia resmi sitesindende yükledim 31.0.017 ovi pc suitide yükledim yine aynı versiyon bu yeni versiyonu 35.0.002 nerden bulcam

mehmetsurer

mehmetsurer

Üye
telefonunuzun kodu 0534845 ( türkiyenin kodu ) ise 35 li versiyonu şimdilik beklemeniz gerekiyor.
bendeki N95'in kodu 0534856( dışardan geldiği için ) olduğu için 35.0.002 versiyonu yükledim ama bendeki sorunda dil seçeneklerinde Türkçe yok.
telefonumu nasıl türkçe yapabilirim.
yardım edebilirmisiniz???

ahmetbarak

Üye
telefonunuzun kodu 0534845 ( türkiyenin kodu ) ise 35 li versiyonu şimdilik beklemeniz gerekiyor.
bendeki N95'in kodu 0534856( dışardan geldiği için ) olduğu için 35.0.002 versiyonu yükledim ama bendeki sorunda dil seçeneklerinde Türkçe yok.
telefonumu nasıl türkçe yapabilirim.
yardım edebilirmisiniz???
tamamda benim telefon almanyadan geldi ama hala 35 li versiyonu yükleyemedim ne nokia softupdater den nede ovi suitten olmuyo hala 31 li versiyon gösteriyo bi yardımcı olsanız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt