digimami
Üye
N95 35.0.002 firware ve özellikleri (Henüz güncellemeyenler bakabilir)
Arkadaşlar biliyorsunuz N95 için yeni bir firmware ( 35.0.002 ) yayınlandı.
*Yeni yazılımlar gelince herkezin aklına ilk gelen Hack olayıdır. Hiçkimse merak etmesin telefon hacklenebiliyor bu yazılımda da.
HelloOX2 ile sertifikalandırıp telefonunuzu 1 dakikada hacklersiniz hiçbir problem çıkmaz. Şahsen denemiş bulunuyorum.
Yeni versiyon ile gelenler neler?
Peki beklediklerimiz ve olmayanlar neler?
Sonuç:
Yeni firmware güncellemeye değer. Bizim beklentilerimizi karşılayacak kadar iyi olmasa da özellikle batarya ve performans artışındaki geliştirmeler bunu yapmanız için yeterli sebeplerdir.
*Yeni yazılımlar gelince herkezin aklına ilk gelen Hack olayıdır. Hiçkimse merak etmesin telefon hacklenebiliyor bu yazılımda da.
HelloOX2 ile sertifikalandırıp telefonunuzu 1 dakikada hacklersiniz hiçbir problem çıkmaz. Şahsen denemiş bulunuyorum.
Yeni versiyon ile gelenler neler?
- Herşeyden önce telefonda inanılmaz bir hız artışı oluyor. Ugulamalarınızdan sıkılmış olan telefonunuz rahat bir nefes alıyor ve menüler arasındaki geçiş önemli dercede artıyor.
- Batarya performansı artıyor buna bende inanamadım en büyük sıkıntılardan biri bende batayarya problemiydi. Çok fazla uygulama yüklü olan telefonumun 1-2 gün yeten şarjı şimdi 4-5 gün yetebiliyor.Bu en güzel iyileştirmelerden biri bence.
- Uygulamardaki RAM yetersizliğine çare aranılmaya çalışılmış. Pek başarlı olunamasada idare eder.
- Kamerada iyileştirmeler var.
- Telefonla hali hazırda gelen uygulamalarda güncelleştirmeler var. Örn: Adobe flash 2.0 bir önceki versiyonda geliyordu bunda ise 3.0 sürümü geliyor.
Peki beklediklerimiz ve olmayanlar neler?
- Daha işlevsel bir kısayol menüsü olabilirdi N95-8gb gibi
- Yeni temalar eklenebilirdi
- Çevrim içi paylaşımayeni servisler bekliyorduk
- Web tarayıcısında iyileştirmelere gidilebilirdi
- W-Lan sinyal alımı iyileştirilebilirdi.
Sonuç:
Yeni firmware güncellemeye değer. Bizim beklentilerimizi karşılayacak kadar iyi olmasa da özellikle batarya ve performans artışındaki geliştirmeler bunu yapmanız için yeterli sebeplerdir.
lütfen yardım edin