N95 35.0.002 firware ve özellikleri (Henüz güncellemeyenler bakabilir)

Sponsorlu Bağlantılar

digimami

Üye
    Konu Sahibi
N95 35.0.002 firware ve özellikleri (Henüz güncellemeyenler bakabilir)
Arkadaşlar biliyorsunuz N95 için yeni bir firmware ( 35.0.002 ) yayınlandı.

*Yeni yazılımlar gelince herkezin aklına ilk gelen Hack olayıdır. Hiçkimse merak etmesin telefon hacklenebiliyor bu yazılımda da.
HelloOX2 ile sertifikalandırıp telefonunuzu 1 dakikada hacklersiniz hiçbir problem çıkmaz. Şahsen denemiş bulunuyorum.

Yeni versiyon ile gelenler neler?

• Herşeyden önce telefonda inanılmaz bir hız artışı oluyor. Ugulamalarınızdan sıkılmış olan telefonunuz rahat bir nefes alıyor ve menüler arasındaki geçiş önemli dercede artıyor.
  • Batarya performansı artıyor buna bende inanamadım en büyük sıkıntılardan biri bende batayarya problemiydi. Çok fazla uygulama yüklü olan telefonumun 1-2 gün yeten şarjı şimdi 4-5 gün yetebiliyor.Bu en güzel iyileştirmelerden biri bence.
  • Uygulamardaki RAM yetersizliğine çare aranılmaya çalışılmış. Pek başarlı olunamasada idare eder.
  • Kamerada iyileştirmeler var.
  • Telefonla hali hazırda gelen uygulamalarda güncelleştirmeler var. Örn: Adobe flash 2.0 bir önceki versiyonda geliyordu bunda ise 3.0 sürümü geliyor.

Peki beklediklerimiz ve olmayanlar neler?

• Daha işlevsel bir kısayol menüsü olabilirdi N95-8gb gibi
  • Yeni temalar eklenebilirdi
  • Çevrim içi paylaşımayeni servisler bekliyorduk
  • Web tarayıcısında iyileştirmelere gidilebilirdi
  • W-Lan sinyal alımı iyileştirilebilirdi.

Sonuç:

Yeni firmware güncellemeye değer. Bizim beklentilerimizi karşılayacak kadar iyi olmasa da özellikle batarya ve performans artışındaki geliştirmeler bunu yapmanız için yeterli sebeplerdir.

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Bende Güncelledim Hoşuma Gitti
:=) en güzel sürüm bence

aykim1992

Üye
peki benim bir sorunum var n95 im 31.0.017 ve nokia software hala benim telofonumun son sürüm olduğunu söylüyor ve ben 35.0.017 ye geçemiyorum:off: lütfen yardım edin

ulasyasar

Üye
bendede aynı sorun var

adı burdasaklı

adı burdasaklı

Üye
alın bendende okadar birtürlü yeni versiyon yükleyemedim biri nasıl yapılacağınıda anlatsada bizde rahatlasak 31.0.017 var. nasıl yükseltecez..........

isoson01

isoson01

Üye
arkadaşlar sorununuz dil kodlamasıdır.türkçe dil kodunu değiştirin yeni versiyonu yükleyebilirsiniz.
örnek vereyim 0536066: Turkey bunu nemesis programıyla telefona yükleyin sorununuz düzelecektir.benim cıhazımdada aynı sorun vardı dil kodunu değiştirdim şuan 35.0.0.2 yeni sürümü gördü......

oski19

Üye
arkadaşlar sorununuz dil kodlamasıdır.türkçe dil kodunu değiştirin yeni versiyonu yükleyebilirsiniz.
örnek vereyim 0536066: Turkey bunu nemesis programıyla telefona yükleyin sorununuz düzelecektir.benim cıhazımdada aynı sorun vardı dil kodunu değiştirdim şuan 35.0.0.2 yeni sürümü gördü......

arkadaşım Allah senden razı olsun. bende güncelleyemiyordum v 31.0.0.017 de kalmıştı,dediğin gibi nemesis proğramıyla dil kodunu 0536066 yaptım ve nokia software update proğramıyla güncelleme arattım yeni versiyonu buldu şuanda tel pc de bağlı ve güncelleme yapıyor. çok tşk ederim :yuru

celula

celula

Üye
tel kodunu enable bölümüne sadece rakamlarla mı yazdınız yoksa "0536066 TURKEY" şeklinde mi arkadaşlar?

yildiz75

Üye
link nerde beyler

meteorlift

meteorlift

Üye
arkadaşım Allah senden razı olsun. bende güncelleyemiyordum v 31.0.0.017 de kalmıştı,dediğin gibi nemesis proğramıyla dil kodunu 0536066 yaptım ve nokia software update proğramıyla güncelleme arattım yeni versiyonu buldu şuanda tel pc de bağlı ve güncelleme yapıyor. çok tşk ederim :yuru
ALLAH razı olsun...

mode01

Üye
teşekkürler castblade dediklerin sayesinde v35 e geçtim. ama pek fark göremedim v31 ile arasında :D

ilker3004

ilker3004

Üye
arkadaşlar benim eski bi n95'im var.
v 12.0.013

sizlerden ricam aynı sıkıntıyı yaşayan varsa lütfen söylesin, dünden beri 20 kere denedim olmuyor, software updater ile yüklerken cihaz kurtarma diye bi error penceresi geliyor. usb'yi çıkarın telefonu tekrar başlatın ve deneyin diyor ama nafile. ''15 dakika kaldı'' uyarısını verince takılıyor, ekranda sadece nokia yazısı beliriyor ve o anda usb doğal olarak görmüyor. sonra da bağlanamıyor ve güncelleme devam etmiyor. allahtan güncellemeye hiç başlamadığı için telefonda bir problem olmuyor ama bi şekilde v 35.0.002 yüklemek istiyorum. halledebileceğini düşünen varsa yardımcı olsun.

not: ovi suite ile güncelleştirmeyi indirdim 140 mb civarı bir şey.. ama bir türlü yükleyemedim. help! hilfe! yardım! :)

Üst Alt