N95-1 Titreşim yok...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zbahadir

Üye
    Konu Sahibi
N95-1 Titreşim yok...
Yeni farkettim ki bütün profillerden denedim titreşim artık çalışmıyor.
Nedeni hakkında bir fikri olan var mı acaba?
Ya da yüklediğimi programlarda biri mi etkiliyor.

azomania

azomania

Üye
Zannetmiyorum.Titreşim motorunda temassızlık vardır ya da motoru bozulmuştur.Garantili ise garantiye değil ise telefoncular 2 dakikada 4 ytl'ye değiştiriyor.Değiştireceksen gözünün önünde değiştirt ya da güvendiğin bir telefoncuya ver.IMEI nosunuda bir yere yaz tekrar kontrol edersin.Bazen kasa aynı iç başka.Fazla mı abarttım ne!!

xbetterx

xbetterx

Üye
Yok yok iyi dedin hertürlü şey beklenir telefonculardan !

zbahadir

Üye
    Konu Sahibi
Titreşim çok önemli benim için çünkü zil sesini düşük tuttuğum için çaldığını yolda duyamıyorum.
Bir kaç kere restart edince düzeldi, tekrar yaparsa artık garantiye gönderirim.
Teşekkürler bilgiler için. ;)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
enteresan

mehmetsahin002

Üye
geçenlerde benim n95 8gb ta titreşim sorunu olduğunu zannettim... Meğer telefon şarjda iken titreşim çalışmıyormuş...

Nemros

Nemros

Üye
:D birçok telefoncu N95 ile ilgili özellikle ülkemizin doğu kısmında pek birşey bilmiyor adam 2 gb lik kart kaldırmaz bu makina dedi :D adama 8gb lik SDHC kart ile telefonu gösterdim :D moral bozucu ayrıca titreşim motoru hassas birşey bazen en ufak çarpmada arızalanabiliyor :)

Emperian

Emperian

Üye
bendede oldu versiyon yükselttim çalıştı :)

Tavsanlili

Üye
n95-1 deki titreşim sorunu bendede var bakalım versiyon yükseltelim nolacak

sebita

sebita

Üye
n95 8gb telefonum war ne yaparsam yapayım titreşimi çalışmıyor ne yapmam lazım telefonu duwara çarpsam düzelir mi acaba ya düzelcek ya da paraçalanacak kurtulcam bu pislikten yardım edin nolurrr ne yapmam lazım????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt