N91 wireless 4 gb dahili hafıza mükkemmel telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

heartcream

Üye
    Konu Sahibi
N91 wireless 4 gb dahili hafıza mükkemmel telefon
[sıze=3]arkadaşlar bu normal telefonalrdan çok çok öte bir cihaz wireless i ile bedava internetin keyfini çıkarın 4gb lık hafızası ile neler yapabileceğinizi bir düşünün ses ve kulaklık kalitesi dünyanın en iyisidir jack girişi ile ister anfinize bağlayın istersenin sinema sisteminize ve nikelaj karizmasıyla gören herkesi kendinzie hayran bırakın mükkemmel özellikli bir telefon emin olun onu kullandıktan sonra başka telefonları istemeyeceksiniz... Telefon sorunsuzdur ve kusursuzdur resimler telefonun kendi resimleridir..usb kablosu ve şarj aletiyle beraber gönderilecektir... Satmayı hiç istemiyorum fakat malum kriz:(:([/sıze]​
[sıze=3]fiyat 350 tl dir makul takas tekliflerine açıktır saygılar....[/sıze]

lazyboy

lazyboy

Üye
cihazı kullandım biliyorum gayet güzel bi cihaz ama istediğiniz fiyat ultra fazla:nono:

heartcream

Üye
    Konu Sahibi
peki sizin bi fikriniz varmı fiyatı hakkında??bu telefonun sıfırları hala 800-900 TL arasında satılmaktadır belirtirim bu özelliklere sahip telefonlar için bence normal bir ikinci el fiyatıdır ki kaldıki zaten ciddi alıcılar varsa fiyatta bayağ bi indirim yapmayı düşünüyorum çünkü aciill maddi sıkıntımı gidermem gerekiyor saygılarımla...

lazyboy

lazyboy

Üye
bende saygılarımı sunaraktan cihazın sıfırı pahalı ama o kadar değil çünkü cihaz üretimden kalkmıştır yani sıfır cok nadir bulunur pahalı olmasının sebebide budur.....

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
bende garantili faturalı k770i var takas düşünürsen 0543 482 79 07

fuatcomak

Üye
bende n81 8 gb var üstüne ne kadar verirsin 05435113953 cevap bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt