oncelikle bir kac artisini soliyeyim
android olmasi guzel progrmlr oyunlar vesaire o platformda olmasi guzel birde ekrani guzel super amoled felan geri kalanini at cope gitsin
eksileri yavas yavas yavas yavas 1ghz hizi var diyor ama internette olsun yada oyunlari progrmlari acarken kasiliyor telefon root felan yapipta overclock yapilior ama bi ise yaramiyor acikcasi.ozellikle facebook sayfasinda cok yavas aciliyor.nette dolanirken bir kutucuk acip biseler yazicaginiz zaman bekle anam bekle klavye acilsinda yazasin
birde 512mb ram var diolar ama gozuken 304 idi benimkinde ondada surekli task manager'e girip kapatacaksin programlari yada alttan calisian seyleride rahatlick telefon.tek kelime ile yavas yani hantal.fazla yazdim biliyorum ama
aldigim gun persembe idi uptadelerini felan yapmisim herseyini aksam olmus arabadayim flash felanda destekliyoya kurtlr vadisini izlicem yeni telefonumda birde actim sesi az cikiyo neyse bise degil dedim fm transmeteri kullanirim bi baktim oda yok anasini satin aldim camur atiirmiyom telefonuma saglik olsun felan diom sonrada iste soledigim yavasliklar felan dedim lanet gitsin istemiyorum seni dedim.tas dussun kafasina samsungun dahada almam zaten ne cikarirsa cikarsin