n900'u degisemedim samsung glaxy s i9000

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enes bilgu

Üye
    Konu Sahibi
n900'u degisemedim samsung glaxy s i9000
samsung glaxy s buyuk bi hevesle almistim 1ghz procses 512 mb ram super amoled ekran android felan filan buyuk bi hevesle almistim ama buyuk hayal kirikligina ugradim :(( baktimki aldigim telefon benim eski n900 umden kat kat asagidalarmis.hic memnun kalmadim yani arkadaslar paylasmak istedim sizinle sonunda samsungu unlock yapip arkadasima verdim ve n900 umuda flashlayip yepisyeni bir sekilde kullanmaya tekrardan basladim :))) tas gibi telefon yaaaaa

serdarrrr

Üye
iki telefonuda kullanmış biri olarak artı eksilerini karşılaştırsan almak isteyenlere yol göstermiş olursun.Teşekkürler.

akyzmn

akyzmn

Üye
arti eksilerini yazsan iyi olur.

denizci535

denizci535

Üye
arkadaslar su formda belki cok yaziyorum ama bosa degil n900 yaptiklarini yapan bir cihaz daha gormedim son model telefonlar kullandim ama n900 gibi OLUMSUZ VE DAIMA KALICI olani gormedim..... sakin suan satmayiniz satarsanizda yeni bir tanesine hemen sahip olun pr 1.4 nisan 27 de gelecek ve tam islevlerinin calisacagini dusunuyorum goruntulu gorusme mms destegi olacak ve pr 1.4 sonra buyuk ihtimalle 2011 araliktan sonra meego ya gecer gibi duruyor... yani soyle dusunun nisanda telefonunuz yepyeni ve son eksiklikleri giderilmis olacak n900 un yerini alabilecek cihazlar sinirli syida palm pree2 OLABILIR ama ben yinede n950 bekleyiniz derim cunku n950 duyuruldu n900 variisi ve en kralin krali olacagi konusuluyor ama su bir kesin n950 cok daha saglam olacagi kesinlesdi... herkese hurmetler....

serdarrrr

Üye
Denizci 535 senden de rica etsek kullandığın akıllı telefonları n900 ile mukayese etsen alacak olanların zihinleri şekillense.

denizci535

denizci535

Üye
uzun bir yazi yazmistim n900 neler yapar diye o yaziyi bulursam koyayim....

enes bilgu

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle bir kac artisini soliyeyim :) android olmasi guzel progrmlr oyunlar vesaire o platformda olmasi guzel birde ekrani guzel super amoled felan geri kalanini at cope gitsin :) eksileri yavas yavas yavas yavas 1ghz hizi var diyor ama internette olsun yada oyunlari progrmlari acarken kasiliyor telefon root felan yapipta overclock yapilior ama bi ise yaramiyor acikcasi.ozellikle facebook sayfasinda cok yavas aciliyor.nette dolanirken bir kutucuk acip biseler yazicaginiz zaman bekle anam bekle klavye acilsinda yazasin :( birde 512mb ram var diolar ama gozuken 304 idi benimkinde ondada surekli task manager'e girip kapatacaksin programlari yada alttan calisian seyleride rahatlick telefon.tek kelime ile yavas yani hantal.fazla yazdim biliyorum ama :) aldigim gun persembe idi uptadelerini felan yapmisim herseyini aksam olmus arabadayim flash felanda destekliyoya kurtlr vadisini izlicem yeni telefonumda birde actim sesi az cikiyo neyse bise degil dedim fm transmeteri kullanirim bi baktim oda yok anasini satin aldim camur atiirmiyom telefonuma saglik olsun felan diom sonrada iste soledigim yavasliklar felan dedim lanet gitsin istemiyorum seni dedim.tas dussun kafasina samsungun dahada almam zaten ne cikarirsa cikarsin

gorthaur83

Üye
Bu telefonun iş içinde kullanmayı düşüyorum. döküman aç ma performansı nasıl. 3th party programlarla excel falan açabiliyor. iş için çok gezen bir insan olarak yanımda bazen dizüstünü yada net booku götüremiyorum, işim gereği baya bir e-dökümanlarlan boğuşuyorum.
pil ömrünü sorun etmiyorum, daha önceden linux kullandığım için ve rahatlığından dolayı bu telefonu düşüyorum.
Kulanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Bu arada Microsoft+NOKIA işbirliği ile bir çok maemo projesi ve n9 çıkışı iptal edilği diye duydum. Sonuçda open source olduğu için yine kullanılar tarafından geliştirilebilir bir sistemi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt