TheLoftOrginal
Üye
N900cülere şarj sorusu
Arkadaşlar bu cihazdan temin etmek istiyorum ama şarj konusunda çekincelerim var. 5800 kullanıyorum nokia mail sürekli 7 e postamı kontrol ediyor, gravity twitter app kullanıyorum ve konuşma web falan derken bir gün anca gidiyor şarjım..
sizin şarj durumlarınızı merak ediyorum, sürekli maile bağlı uygulama çok kıullanıp az telefon kullanınca durum nedir sizde?
aydınlatırsanız sevinirim.
sizin şarj durumlarınızı merak ediyorum, sürekli maile bağlı uygulama çok kıullanıp az telefon kullanınca durum nedir sizde?
aydınlatırsanız sevinirim.

beğenmediğim yanları var elbet mesela ağır bi makina, biraz da kalın. cebinizde varlığını hissettiriyor. ekran konusunda yorum yapan arkadaşlar olmuş. çok kötü olduğu konusunda katılmıyorum. 5800 kullandım onun ekranından daha kaliteli görüntü sagladığı bir gerçek ve çizilmeye karsı da ona göre daha iyi bir ekranı var. dokunmatik de gayet duyarlı. zaten ekran LCD gibi bişey
terddüt ederek aldım bende gayet memnunum oyüzden almanızı tavsiye ederim.sıfır ürün almak konusunda katılıyorum. ve alırken en azından ithalatçı firmaların garantisi altında olmasına dikkat edin ki elektronik cihaz sonuçta güzel paralar verilerek alınıyor ne olur ne olmaz bi garantisi olsun.