n900

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
n900

arkadaşlar n900 cep telefonum sim kart ı görmüyor arızanın giderilemeyeceğini öğrendim yedek parça olarak kullanmak isteyen arkadaşlara uygun fiyattan satabilirim.. telefon çalışıyor hiç bir sıkıntısı yok dediğim gibi yedek parça olarak kullanmak isteyen arkadaşlar bana buradan ulaşabilirler..
yada 5 mpxl 32 gb mp3 mp4 player olabilir..
ilgilenenlerin dikkatine...

jigsaw_54

Üye
fiyat belirtmek zorundasınız !!

erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenn olursa uygun fiyattan vericem baya bi uygun aklımda bi rakam yok ondan yazmadım!

ugurozbayrak

Üye
fiyat vermek zorundasın... senin için diyoruz.. kaldırılır yoksa! 20 liraya ver gitsin....

erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
:ehe 2o lira mıı :aha:

jigsaw_54

Üye
arkadaşım ilgilenene göre değil fırum kuralı olduğu için diyoruz

erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
250 ilgilenn arkadşla pazarlk yaparz

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]peki dış görünüşü nasıl? Cizik falan var mı? Deforme olan yerleri var mı? Eğer temizse vitrinde durması için alınır[/SIZE][/COLOR]

erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
cihazn durumu iyi zaten kılıfta kullndm hep resimleri en kısa zamnda yüklicem arzu edene satılır gps müzik video ne biliyim 32 gb lık mp4 player dediğim gibi arzu eden benmle irtibata geçebilir :)

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]sen resimleri koy. Bakalım.[/SIZE][/COLOR]

erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
şuan kargoda geliyo elime geçnce koyucm hemn :))

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]ok bekliyorum. Yurtdışı değildir herhalde.[/SIZE][/COLOR]

erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
telefonu bi servise gönderdm yapamadılar sim kart görmüyor ne alaka anlamadm birden oldu.. ama tel cidden temiz..

svestica

svestica

Üye
slm eğer bir mp4 çalar takas yapmayı düşünüyosan bende sony NWZ-X1050 var fiyatı 600 tl civarı 16gb hafıza wireless dokunmatik 3 inç oled ekran hd video oyanatabiliyor internet üzerinden video oynatabiliyo ve sıfır gibi bir cihaz kulaklık şarj ve data kablosu var istersen verebilirim.

erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
hocm telde sıkıntı varr ben bunu alack kişilerin o amaçla kullanabilecklernden satıyorum dileyen olursa vercm tel çalışıyo tek sorun sim i görmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt