n900 yeni!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
n900 yeni!!!
n900 android 2.3 calistirilmis arkadaslar ve ayrica adobe flash 10.1 kuruldu yasal olarak ve yakinda hicbir kurulum gerektirmeden kurulacaktir cok yakinda.... haydi hayirlisi olsun hepimize...

kutukak

kutukak

Üye
Ne gerek var. Maemo 5 in üzerine geçemez ki... Zaten Android yüklesek ne olacak :s

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
kardes inan ise yarar bir program ve android 2.3 ve ayni zamanda istersen maemo yu kullanacaksin kotumu... iki isletimsistemi tek telefonda....

kutukak

kutukak

Üye
Ne gerek var 2 işletim sistemi yükleyipte telefonu yorayım. Zaten bu tercih meselesi helal olsun adamların canı sıkılıyor windows 95 bile yüklüyor. Telefon kendi özelliğinde durmalı... Kendi işletim sistemiyle... N900 ve Maemo bir bütün ve bunu ayırmamak lazım.

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
ayirim yapmiyoruz ki kardes... telefona ek yazilim koyuyoruz. telefonunda yoruldugu yok cortex8 kaldiriyor ondan yukleniyor zaten..

lweo

Üye
nokianin yaptigi butun telefonlarin nedense rami dusuk ouyor ve android ya baska isletim sistemlerini (tabiki ona uyarli olmama sebebi buyuk neden) kaldirmiyor.. maemo 6 gelecek diyorlar ama buyuk ihtimalle n920 ile gelecek ve maemo 6 yi n900 e uyarlamayacaklar...

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
maemo 6 bir dussun yeter onu derler toplar n900 uyarlarlar ve n900 icin guncelleme yakin sayilir... ve nokia her telin pesini birakir n900 biraz zor birakir fan siteleri bile mevcut n900 bugune kadar bu telefon nokia nin degil disardan yazilim yazanlar sayesinde ayakta... eger n920 klavyesiz cikarsa nokianin elinde patlar... hadi o zaman tekrar n900 saril gitsin n900 gelecegi kolay kaolay bitmez bu hakcer ler oldukca tamamdir... n900 onlarin isine geliyor tam istedikleri gibi klavyeli x terminal i olan bir telefon buyur birak birakabilirsen herseye acik ve sinirsiz n900 forever diyelim vazgecilmez taki yazilimlar durana kadar...... bir dusunun ilk once ciktiginda neydi simdi ne ati artik flash player de yasal yoldan yukleyececiz...

NR6630

NR6630

Üye
falash 10.1 lazımdı gerçekten ama derde şuan çıktımı:hmmm

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
meego da arnel tarafindan soylendi... bende gerci tweak flash plusing kurulu memnunum... ama normal yoldan da kurmak iyi olur...

NR6630

NR6630

Üye
o eski haberi diyosan daha çoook beklersin onu bende söylemiştim o haber çıkalı 7 ay oldu :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

PARDON TAMAM ŞİMDİ GÖRDÜM HABER GÜNCELLENMİŞ FLASH 10.1 EVET:oke:

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
n900 vazgecilecek gibi degil.... bir guncelleme bekliyoruz... hadi nokia duy sesimizi be...

NR6630

NR6630

Üye
ya zaten pr1.3 şuu meego zımbırtısının şeyine kaynadı gitti:off: yani maemoyla alakalı hiiiç bir gelişme olmadı telefonda menüde kıl kadar bile değişiklik olmadı meego desteği için bir iki pro kurulmuştu oda zaten arka planda gizli yazılımlar.. pr 1.4 bence n900 değişimi yapar heralde pr 1.2 hatırlıyosan dev bir değişiklik yapmıştı hani işte onuun gibi 1.4 te yapmalı bence çünki busefer güncellemeyi kaynatacak birkonu yok ortalıkta meego saçmalığı gibi... aha geldi aha gelecek dediler ne oldu bak kullanan bile yok hazırım 6 ay beklenen pr 1.3 te meego kurbanı oldu boşa gitti çünki o güncellemede sadece meego desteğine çalıştılar:off:

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
haklisin ama yinede umit var android 2.3 kullaniriz ek olarak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt