N900 Uygulama Sorunu (Twitter)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
disconnect4141

disconnect4141

Üye
    Konu Sahibi
N900 Uygulama Sorunu (Twitter)
Oviden twitter widget indirdim. Kullanıcı adı şifre giriyorum. Diyoki kullanıcı adınız şifreniz veya sistem saatiniz doğru değil. Kullanıcı adı şifre doğruda bu sistem saati ne oluyor? Twee2Go da creat account allow tweego diyorum. Bu sefer bunada interent probleminiz var diyor öyle bir problem yok. Bunların haricinde "witter" "khweeteur" "pwnitter" adlı twitter uygulamaları indirdim bunlar açılacak gibi oluyor 5-6 saniye sonra ekrana atıyor uygulama açılmadan. Bu neden olabilir başka bi uygulamayla mı çakışıyor kernel h-e-n gibi. Çözümlerinizi bekliyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Sorun çözüldü flashla. Her türlü kerneli kurmayın kardeşim. devele hiç bulaşmaya gerek yok. Bu sefer kamera çalışmıyor. Daha bir sürü sorun hiç bulaşmaya değmez.

kaan dean

kaan dean

Üye
depolarda twimgo 2.7 var onu kur. sonra meegoturkiye.org adresine girip ordan turkcelestirme talimatlarini izle istersen. tavsiye ederim...

disconnect4141

disconnect4141

Üye
    Konu Sahibi
Tamam flash attım denizinin programlarını kurdum sadece sorun çözüldü. Eyvallah.

disconnect4141

disconnect4141

Üye
    Konu Sahibi
Şimdide şöyle bi sorun var. Bugün twitter çalışmamaya başladı id pw yazıyorum girmiyor. Account not validated hatası. Bütün uygulamalar çalışıyor bi onda sorun var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt