n900 uygulama kurarken yaşanan çileye son

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serserim1905

serserim1905

Üye
    Konu Sahibi
n900 uygulama kurarken yaşanan çileye son
herkese merhaba öncelikle bu konu açılmışsa daha önce kusura bakmayın benim gözüme çarpmadı ve bi kaç yerde bu sıkıntıyı okudum ve kendimde çok yasadım neyse konumuza geçelim
n900 de uygulama kurarken eksik uygulama pach vs. çok yaşanıyor bu ufak pachleri bulmakta sorun bulunca yüklemekte.Ama dün depolarda gezerken appinstaller adlı bi uygulama gördüm bu uygulama otomatik olarak eksik pachleri buluyor yüklüyor siz herhangi bi uygulama kurdugunuz sırada ve teliniz tabiki internete baglı olmalı bu arada.
ben bu dertten çok çektim başkası çekmesin selametle depolarda uygulama mavcut link aşagıda

bi teşekkür haketmişizdir umarım

• Beğen
Tepkiler: mavi_krimzi, the-guardian, saruman_me ve 1 kişi daha

mrcrazylaz

mrcrazylaz

Üye
kardeş benim problemlerim aynen devam ediyor yine uygulama yükleyemiyorum. sorunları çözebildinmi?

osmanayman

osmanayman

Üye
Telde kurulu fakat bir faydasını görmedim henüz... Yine de teşekkürler kardeşim...:oke:

rey3112

Üye
Saol dostum

mavi_krimzi

Üye
tşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşeker yüzlerce kez tşkler :)

serserim1905

serserim1905

Üye
    Konu Sahibi
tşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşekertşkler tşeker yüzlerce kez tşkler :)

çok saol kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt