n900 Uygulama katalogları Başarısız. :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blezzard

Üye
    Konu Sahibi
n900 Uygulama katalogları Başarısız. :(
Arkadaşlar daha önce hiç böyle bir sorun yoktu fakat nedense şimdi uygulama yöneticisine girdiğimde depodaki eklediğim kataloglar başarısız uygulama listesi kısmen yenilendi bazı kataloglar uygun değil diyor detaylara tıkladığımda ekledim tüm depolar ayrıca telefonun kendi deposu olan ovi ve nokia da aynı şekilde başarısız uyarısını alıyor nedeni ne olabilir acaba? Yardım ederseniz çok mutlu olucam teşekkürler.

serdarrrr

Üye
depolardaki tüm katologları devre dışı bırak sonra aktif et ama tek tek ardından güncelleme yap.tekrar başka kataloğu aktif et yine güncelleme yap.Katalog bitene kadar böyle devam et.

blezzard

Üye
    Konu Sahibi
depolardaki tüm katologları devre dışı bırak sonra aktif et ama tek tek ardından güncelleme yap.tekrar başka kataloğu aktif et yine güncelleme yap.Katalog bitene kadar böyle devam et.

öok sağolun hocam şimdi düzelttim . peki neden böyle yaptı ? güncelleme zamanı geldiği için felan mı ?

osmanayman

osmanayman

Üye
Kendi tecrübemi söyleyeyim, N900'ü nete bağladıktan sonra bir süre bekleyin. Şayet benim gibi e-posta, foreca, facebook, skype vs çevrimiçiyseniz, başlangıçta telefon çok kasılır uygulama falan yüklemek isterseniz hata verir. Dediğim gibi ben 2dk falan bekliyorum güncellemeleri de tarıyor bu arada. Sonrasında sıkıntı yok... Selametle...:oke:

blezzard

Üye
    Konu Sahibi
Kendi tecrübemi söyleyeyim, N900'ü nete bağladıktan sonra bir süre bekleyin. Şayet benim gibi e-posta, foreca, facebook, skype vs çevrimiçiyseniz, başlangıçta telefon çok kasılır uygulama falan yüklemek isterseniz hata verir. Dediğim gibi ben 2dk falan bekliyorum güncellemeleri de tarıyor bu arada. Sonrasında sıkıntı yok... Selametle...:oke:

Eyvallah, yorumun için sağol hocam.:tşk:

osmanayman

osmanayman

Üye
Ben teşekkür ederim...:oke:

• Beğen
Tepkiler: karadenizzz55
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt