n900 un sarjini emen program ve silme yontemi!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
n900 un sarjini emen program ve silme yontemi!!!!!
arkadaslar sarjiniz 3-4 saat gidiyorsa buyurun n900 kemiren advanced power silin eger yanlis demedimse bu once bu progragimi silin gitin... sonra x terminale su komutlari verin
root
rm /etc/event.d/apmonitord
reboot
bu kadar ve bataryanin 3g de bile en az 9 saat gitmesi gerekiyor... ve ayni zamanda batayayi % olarak gostermiyor... ben aksam dolduruyordum sabah bosaliyordu. simdi gece 22.00 oglen 13 kadar dayaniyor...arnel e tesekkur ediyoruz

drangela61

drangela61

Üye
nasıl yani bu program fazla mı şarz harcıyor sadece yüzde cinsinden şarzı gösteriyor bu kadar fark etmesi biraz ilginç :hmmm

tutas_tee

tutas_tee

Üye
bana mantikli gelmedi neden yuzde programi sarj yesin ...

firkoy

Üye
arkadas actigin konuda anlattigin gercekten cok iyi olurdu ben müzik dinliyorum ve internet 1 saat en fazla dinleyebiliyorum ama fazla anlamadigimdan diger deneyimli arkadaslarinda kullanip deneyip bize bildirmesini terci ediyorum ayrica advanced power nedemek ne ise yariyor ne icin lazim bilgi verirmisin

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
sevgili n900 kullanicilari advanced power harbi saj olayini emiyor resmen... megoo da da anlatilmis arkadaslar google ye n900 advanced power sorunu yazin megoo sitesinde arnel anlatti sebebini bakin kendi gozunuzle...

firkoy

Üye
ben aradim anlamadim silsek akü icon gibi seyler gidebiliyormus ama cözülmüs tam olarak nelerden vazgecmemiz gerekiyor bunu silersek acaba?

iyi seneler

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
arkadas batarya isareti gitmiyor programi kaldir x terminale komutlari gir sadece yuzde 60 falan yazan yazi yok oluyor bu kadar batarya iconu ekranda kaliyor merak etme...

firkoy

Üye
denedim x-terminal bulamiyor ve benim bataryanin o yüzde isareti zaten yok benimkini dün flash yaptim o flashte zaten silinmis eklenmemis olabilirmi acaba?

drangela61

drangela61

Üye
denedim x-terminal bulamiyor ve benim bataryanin o yüzde isareti zaten yok benimkini dün flash yaptim o flashte zaten silinmis eklenmemis olabilirmi acaba?
flash attıysan zaten silinmişir...

firkoy

Üye
ok daha denemedim flashten sonra nekadar dayandigini deneyince yazarim tsk:bye2:

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
evet iyi olur flash dan sonra batarya ne kadar dayaniyor bir not birakiirsan cok iyi olur kardes..

archaeopteryx

Üye
Arkadaşlar,

Aynı yazılımı n800 programımda kullanıyordum. Bataryanın dayanma süresini kısaltıyordu. Muhtemelen n900 için yapılanı da aynı hataya sahip ve pil ömrünü yiyor.

firkoy

Üye
ben hala deneme asamasindayim simdilik sunu söyleyebilirim ben telefonu kullandimmi film internet müzik icin kullaniyorum 5.10 sarki dinledim internete girdim birde film baktim bakmadan önce bir cizgi inmisti batarya yani ise yariyor gibi.Tam net suan degil ama ilerleyen günlerde daha net yazarim

--------------- Ekleme ---------------

söylemeye unuttum 4 kezde resim cektim ikisi flash isigi ile
Bu arada mediabox ve mplayer yükledim yükleme esnasinda o advance-power dahil yükleme install yapti sonra baktim batarya yerine saatin sagindaki batarya icona basarak yüzdelik yazisi yok simdi yükledimi onuda acaba bilmiyorum

firkoy

Üye
biseyin farkina vardim telefonu acip kapatmada aküyü emiyor tam doldurun aküyü ve 2,3 kez acip kapatin göreceksiniz akü 1 cizgi hemen düsecek bendeki hatta 2400 mah akü cok dayansin diye aldim nafile acma kapamada system yüklendigi icin fazla enerji gerek heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt