===N900 overcloking==1.2 GHZ==FLASHER ILE UGRASMADAN PROGRAMLA YAPIN==cok rahat= indirin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
===N900 overcloking==1.2 GHZ==FLASHER ILE UGRASMADAN PROGRAMLA YAPIN==cok rahat= indirin
.
.
.

n900 de hiz asirtma islemini programla yapin. rahat ve guvenli. flasher ile ugrasmadan tek tiklamayla yapin.
124 mhz den 1.2 GHZ kadar destekler/
ayrica islemcinin sicakliginida gorebilirsiniz

program gordugu degerler.... 1.2 ghz ye kadar destekler. onceden clocking yapanlar bu degerleri gormeyebilir. cihaza bi temizlik yapmak gerek...

burdan indirin. debian kokenlidir.

n900 ucus modu====== 1.2 GHZ ======= kanatlandi ucuyor........................

\
\

--------------- Ekleme ---------------

dikkatli olun//

• Beğen
Tepkiler: floridali

floridali

floridali

Üye
peki burdan overclock yapinca, surum numarasini etkiliyor mu, yeni update ler yuklenebilir mi, deneyen arkadas varsa payalasabilir mi? Tesekkurler

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Nsl yapılacagından biraz bahsettsen iyidi.

lepadekor

lepadekor

Üye
yani depodan n900'e kurunca uygulamayı çalıştırmak yeterli mi, yoksa xterm'de birşeyler yazmak gerekiyormu üstat?

floridali

floridali

Üye
x-term komutlari soyle:

sudo gainroot
cd MyDocs
dpkg -i
(dosyanin adi)

(her satiri yazdiktan sonra enter'a basiyoruz)

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
debian oldugu icin xtem de dpkg -i islemi ile kurun yeterli/

kurt42

Üye
kurunca kaç MHZ'da çalışmayı tavsiye ederseniz arkadaşlar ? Gerçekten hızlanıyor birde

floridali

floridali

Üye
ben bu prg mi indirdim ve kurdum, ama 600000 yazan yere tikladiginizda, zaten maximum'da yani 800-900 ya da 1.2 GHZ yapilmiyor elle girilerek, nasil yapildigini bilen arkadas varsa bizimle bilgisini paylasirsa memnun olurum. Tesekkur ederim

loko34

loko34

Üye
Üstteki arkadaşta konudan bahsetmiş zaten üst limit 600 bunu nasıl arttırdınız..?

lepadekor

lepadekor

Üye
Akay kardeş, ben de anlamadım. Şu işi "Ayşe Teyze"nin anlayacağı şekilde anlatamazmısın?
Sağol...:ehe

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
DAHA ONCA YAZILIMLA YAPANLAR BU DEGERLERI GORMEYEBILI

Mygse

Mygse

Üye
N900 sahibi değilim fakat kafama takılan bazı noktalar var.
Benim yaptığım tek O.C denemeleri PC de. Ve herkesin bildiği gibi O/C yapacaksanız iyi bir soğutma sistemine ihtiyacınız vardır.

BU yüzden O/C yapılcak PCler default soğutma sistemi değiştirilmeden O/C yapılmaz.

Siz şu an N900 ü yaklaşk %80 O/C yapıyorsunuz buraya göre.
1.Isıl dengede problem yaratmıyormu? ne kadar hız o kdr voltage demek ne kadar voltage o kadar ısı demektir.
2. Ve O/C daha fazla elektirik tüketimi gerektirdiğinden şarj süresinde ciddi kısalma gözlenmesi gerekir

Bu dediklerimde herhangi bir sorun yokmu?

BULENTATASEVEN

Üye
arkadaşlar oc yapınca sürüm numarası siliniyormu diger yöntemle benimki silindi flash atmak zorunda kaldım. deneyen bir arkadaş lütfen yazsın. sürüm numarası silindigi zaman hiçbirşekide güncelleme yapılamıyor...

lepadekor

lepadekor

Üye
ben surum no. siliniyor diye bildigimden yeni FW'ye kadar o/c yapmiyorum

enolaguy

Üye
N900 da OC pc gibi olmaz çünkü PC de clock frekansını üretici firmanın verilerinin de üzerine çıkarıyorsun oysa N900 işlemcisi zaten orijinalde 1100MHZ ama Nokia tarafından iş mobile olunca batarya yemesin diye 600 MHZ de çalışması uygun görülmüş bu yüzden 1100 MHZ e de çıkarsan normalin ötesinde ısınma olmaz çünkü entegre verileri zaten 600 değil 1100 MHZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt