n900 kimse kusura bakmasin ama digerlerinin alayini katlar, simdi bu tarihte bu ifade nereden cikti demeyin cunku hersey en hizli en iyisi demek kadar veya abi kac megapixel demek kadar basit degildir, herseyden once eger bugun maemo destek goren bir isletim sistemi olsaydi kimse burada n900 u sorgulamiyor olurdu sahsen n900 beni bugune kadar en cok oyalayan cihaz oldu ve inanilmaz keyifli bir cihazdi acikcasi bir cep linux i tasidigimi her zaman hissederken android te bunu hic hissetmedim bilgisayar hissi ile n900 u kullanirken yine android te boyle bir hava olmadi cunku o bir cep telefonuydu ben iddia ediyorum n900 bu haliyle bile hepsinden ketyifli bir cihaz ve eger maemo devam etseydi digerleriyle kiyas bile kabul etmezdi bugun mesela whatsapp n900 de yok ama tabiiki diger olmayan tumr programlar gibi n900 un donanimi yetmedigi icin degil yazilimi olmadigi icin yok bu yuzden benim icin ne meego ne bisey maemo devam etmeli ve gelistirilmeliydi cunku ben maemonun meegodan iyi oldugunu dusunuyorum cunku meego iyi oldugu icin degil, intel ile nokia isbirligi yapacak diye gelistirilmis olan ortak bir platformun sonucu dogdu maemo eksik oldugu icin meego icat olmadi bu yuzden de meego ya da maemodan iyi denemez, akilsiz nokia diger ivir zivirlarla ugrasacagina sadece maemo ve symbian ile devam etse ve elindekileri dagitmasaydi bugun iphone u da dize getirmis olacakti