n900 | Message Blocker (Gelen Mesaj ve IM İletilerini Engellemek) - Çapkınlığa Devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
n900 | Message Blocker (Gelen Mesaj ve IM İletilerini Engellemek) - Çapkınlığa Devam
Message Blocker

Arkadaşlar Programı Kurduğumuzda menüden AYARLARI açın orada göreceksiniz Altta,MessageBlocker ı tıkladığınızda isterseniz tek bir numarayı engelleyebilirsiniz isterseniz tüm listeyi.

Yanınızda kız arkadaşınız varsa ve başka kızlardan mesaj almak istemiyorsanız engelleyin içiniz rahat bir şekilde telefonu masanızın üstüne bırakabilirsiniz

Şimdiye kadar kullandığım bütün telefonlarda kullandığım programdır.Tavsiye ederim...Ben gayet memnunum.

Huzur İçinde Kullanın ve bana dualarınızı eksik etmeyin..

Tepkiler: doblark, gkmn11, Ue-Gazi ve 1 kişi daha

asidj

Üye
bizlere yaramaz ama guzel paylasim

zaten her bir kız için ayrı bir numara kullanıyorum bosuna hafızada yer tutmaya gerek yok

eminim oyledir..

bence paylasim harika tesekkurler..

Kurulamıyoruyumsuz uygulama paketi diyor. Nasıl yükleyebiliriz?

NR6630

Üye
BY_alpkun seni yengeye şikayet edicem, ozaman sana bir yengesavar programı gerek olabilir

Konu Sahibi
o da yazilmistir n900 de icim rahat suan icin bu programa gerek duymuyorum.tek esliliken yanayim

mevlut35

Üye
arkasim ben kurdum deniyorum deniyorum olmuyor neden acaba yinede sms geliyor

Konu Sahibi
numarayi kaydedin sonra messaje blockeri tiklayin.masaüstü pil simgesinin yaninda msj blocker in simgesi cikmasi lazim...

NR6630

Üye
alpkun kardeşim sağol 10 numara paylaşım olmuş

mevlut35

Üye
slm arkadasim paylasim icin tesekkur ederim fakat programi kurdum ama yazdigim nodan yinede sms geliyor yani gelen kutusunda sms ler gozukuyor yani

blorde

Üye
Emegine saglık kardesım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...