N900 Megoo hakıında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
N900 Megoo hakıında...
Arkadaşlar ben telefonuma meego kurmayı düşünüyorum...Birkaç sorum var Megoo nun son sürümü n900 de nekadar stabil çalışıyor günlük kullanıma uygunmu ve nelerde hata var son olarak kaç gb hafıza kartı gerekli....

abdülhey25

abdülhey25

Üye
meego nemo sürümü stabil çalışıyor görüşme sms wifi usb bağlantısı gibi özellikleri çalışıyor bluetooth multitouch yok ben uygulama yükleyemedim uygulama yüklenebilirse güzel kullanılabilir son olarak hafıza kartı da 4gb class 10 hafıza kartı işini görür meegonun ımage dosyası 3.5gb civarı hafıza kartına yükleniyor.. onu yüklediğin zaman hafıza kartına ekstra depolama alanı kullanamıyorsun zaten...

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
meego nemo sürümü stabil çalışıyor görüşme sms wifi usb bağlantısı gibi özellikleri çalışıyor bluetooth multitouch yok ben uygulama yükleyemedim uygulama yüklenebilirse güzel kullanılabilir son olarak hafıza kartı da 4gb class 10 hafıza kartı işini görür meegonun ımage dosyası 3.5gb civarı hafıza kartına yükleniyor.. onu yüklediğin zaman hafıza kartına ekstra depolama alanı kullanamıyorsun zaten...
Teşekkürler en kısa zamanda bi hafıza kartı alıp deneyeceğim peki Meego yüklediğim zaman maemo iptal mi oluyor yoksa onuda kullanabiliyormuyum...

osmanayman

osmanayman

Üye

Teşekkürler en kısa zamanda bi hafıza kartı alıp deneyeceğim peki Meego yüklediğim zaman maemo iptal mi oluyor yoksa onuda kullanabiliyormuyum...

Hayır iptal olmaz... İstersen Maemo, MeeGo, Android triple boot olarak kullanabilirsin...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt