N900 kullanici - izleyici yorumlari buraya ===========yorum yapin faydali olacaktir==========

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
N900 kullanici - izleyici yorumlari buraya ===========yorum yapin faydali olacaktir==========
.
.
.
telefon harika ama hala kaliteli oyunlar geistirilemedi. bir nfs gibi rally gibi mobil oyunlar yok. androide mi gecsek ne yapsak.

• Beğen
Tepkiler: kaan dean

kaan dean

kaan dean

Üye
telefon gercekten harika ilk makineye dokundugumda sanki uzay cagi teknolojisi gibi geldi bana.. uygulamar konusunda biraz sorun var onun disinda bir telfondan fazlasi bence n900. cok fazla oyun hevesi olmadigindan acikcasi bu konuda sitem etmiyorum:)
ama n95 deki gibi bir asphalt oyunu harika olurdu..

niksarli1979

niksarli1979

Üye
telefon çok güzel ama ufak tefek çok eksiği var (yatay ekran,sim'e kayıt yapamama,rehbere zil sesi atayamama,* ve # ile başlayan işlemleri yapamam) gibi.Tabi yazılımsal eksiklikler olması bi nebze ümit verici...

haydar006

Üye
telefon harika. başka hangi telefonu alsam sıkılacağımı biliyorum. telefon alışkanlığından kaynaklann bazı uygulamalar hala eksik olduğundan can sıkıcı olsada bilgisayarı yarı sağlam-bozuk kullanmaya alıştığımdan uyum sağlayabiliyorum. Çok fonksiyonel olması telefonu daha çok bilgisayar olarak kullanmanızı sağlıyor... bir cep bilgisayarı yani...

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
telefonda cesitli eksiklikler var . bunlar zamanla gelistiriciler tarafinda duzeltilecek umariz. ama hala kaliteli bir oyun oynayamadik. bir kac tane disinda. (guake..). telefon icin bir cok emulator yayinlandi ama onlarda ise yaramiyor. ps3 yada nintendo emulatorleri var. bunlar oyunun her karesini ayni boyutta kucultuyor. bir 17 inclik pc oyunu, 3.5 inclik ekranda oynamak hos olmuyor. yani telefonun ekrani icin ozel oyunlar yapilmali. ornegin telefonun fiziksel klavyesi var. bu klavye ile cok guzel oynanir. bir fifa oyunu cok guzel oymamirdi. yada asphalt. ama nafile. cikan oyunlar penguenden ibaret. belki ilerde cikar. acik kaynak oldugu icin oyun firmalari cikarlari ugruna bu sisteme destek vermiyor. ancak ozel kullanicilar dan yapan olursa olur. bazilari bu internet tablet olarak gelistirildi , oyun yada diger seylere gerek yok diye dusune bilir. ama boyle bir sistemde ve donanimda olsa ne kadar iyi olurdu. kici kirik iphone icin okadar cok yazilim ve oyun uretildiki adeta oyun konsoluna dondu.

ghoust

Üye
nokia zaten ovi magazasiyla buyuk bir hayal kirikligi yaratmisti..duy sesimizi nokia.. artik kullancilar bilincli! telefonu alip kenara gecmiyor.. yazilim desdeginede onem veriyor...buyut artik su ovi magazani..

mhd04

Üye
ben n97(symbien os s60 v5 işletim sistemli) kullanıyorum ama n900 maemo işletim sistemini kullanıyor... nokia 2012 ye kadar symbieni bırakıyor tamamiyle maemoya geçiyor. n900 kullanıcıları çok şanslı. bende ilk bulduğum fırsatta maemo işletim sistemli bir telefon alırım.

sentenced19

Üye
telefonun bir çok problemi var *# kullanamama sim e kayıt yapamama baskalarına bluetooth ile resim-mp3 gönderememe yalnızca yatay ekran yetersiz oyunlar.....fakat yalnızca internet bağlantısı olarak düşünecek olursak ewdeki bilgisayarınıza gerek kalmıcak tarzda bi alet tüm bu eksiklere rağmen alınmaya değer bi telefon derim

kaan dean

kaan dean

Üye
telefonun bir çok problemi var *# kullanamama sim e kayıt yapamama baskalarına bluetooth ile resim-mp3 gönderememe yalnızca yatay ekran yetersiz oyunlar.....fakat yalnızca internet bağlantısı olarak düşünecek olursak ewdeki bilgisayarınıza gerek kalmıcak tarzda bi alet tüm bu eksiklere rağmen alınmaya değer bi telefon derim

arkadasimss *# bu uygulamayi yaklasik 3 aydir kullaniyorum bluetooth la ilgilide hic bir sorun yok aliyor gonderiyor. yanlizca sim kart konusunda haklisin.. ben bataryasi disinda herseyden memnunum.. birde maego gelse ustune telefon olamaz...

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
yahu dili olan konuşuyor.. yanlışlarınızı düzelteyim.

nokia symbian'ı bırakmıyor. 2012'den sonra da kullanılacak.
n900 bluetoothla herşeyi yollayabiliyor,alabiliyor.

ben de n900ün bataryası ve ekranının çok kolay çizilmesi hariç herşeyinden memnunum.
3gye bağlanarak telefonu modem gibi kullanıp wifi ile bilgisayardan telefona bağlanıp internete girebiliyorum.
bir yandan da evimdeki radyomda istediğim parçaları fm vericisi ile dinleyebiliyorum. tabi bu durumda telefonun pili 3saatte bitiyor :ehe
yakında usb host özelliği de eklenecek. o zaman flashdiskleri falan direk telefona bağlayıp veri okuyup yazabileceğiz.

bir ara htc hd2 almayı düşündüm (telefon değiştirme sevdam yüzünden) ama o bu telefonun yerini tutamayacağı için ve hazır telefonumu kayıt ettirmişken vazgeçtim. size önerim n900ü kullanmayı bilmeyen almasın. millet hala bu telefonda radyo olup olmadığını, dikey kullanamadığını, türkçe olmadığını vb soruyor. ben bakıp gülüyorum sadece. ufak bir araştırmayla cevabı öğrenebilecekken üşenip konu açan zihniyetteki arkadaşlara bu telefonu önermiyorum. wifiyi,32gb'ı,linux'ü kullanacağını düşünenlere öneriyorum. saygılarımla..

WitchKing

Üye
telefonu 2 gün önce aldım telefon çok güzel. ama problemleride yok değil 3 saatte şarj oluyo 5 saattede bitiyo 1320 mAh mı ne bl-5j pili var 19xx mAh ler varmış onlardan almak lazım. usb ile pc ye takınca şarj oluyo bu berbat bişey. telefonda *123# yapamadım daha ben :) yazılım konusunda bi problemim yok. kullanımı gayet kolay. şimdilik aklıma gelen bunlar. aklıma geldikçe eklerim... iyi günler.

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
@WitchKing, yazılımı güncellemeni öneririm. ussd kodları* dahil olmak üzere birçok sorun çözülüyor. usb'den şarj olma olayı ise bir eksi değil, bir artı bence. sadece telefonu bağlayınca şarj olsun mu gibisinden bir soru sorsa daha güzel olurdu.

ussd kodları senin bahsettiğin kodlara deniyor. ödemeli arama, kontör bilgisi vs..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt