n900 kamera........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

talha96

Üye
    Konu Sahibi
n900 kamera........
arkadaslar dun kameranin kapagini actigimda Operation Failed diye yazi cikti. bless n900 ve ARapp programinda da kamerayi denedim acilmadi ne yapmaliyim???

keops_crush

Üye
daha önceden telofununa yüklemiş olduğun kamera programları varsa (fcam , bleess gibi...) onları kaldırıp tekrar denemelisin bazı programlar çakıştığı için donanım düzgün çalışamıyor ....

denizci535

denizci535

Üye
alternatif diye kurdugunuz fcam gibi programlari yuklemeyin hicbir halta yaramiyor....

talha96

Üye
    Konu Sahibi
blessn900 vardi sildim olmadi :(

denizci535

denizci535

Üye
elefona flash at 3 dk icinde duzelir kardes.... focus cam, fcam, blessn vs bunlari kurmayin.... bence flash at duzelir kesin hurmetler.... yada filebox veya cute explorer ile gizli dosyalari gostere tikla unutmadan gizli dosyalar acilinca ornek .fcam yada .blessnes diye gozukur onlari kaldir.... yanlis birsey silme sonra kapat ac telefonu duzelmis olabilir..... hurmetler...

talha96

Üye
    Konu Sahibi
kardes, flash atinca telefon sifirlaniyor mu??? programlarimin hepsini tek tek yeniden yuklemek zorunda kalir miyim???

denizci535

denizci535

Üye
evet tekrar yukleyeceksin ben bir liste yaptim yuklenecekler listesi nerdeyse .... onlari yukle kamerani kurtar.... olsun yeniden yukle ilk tabiki turkce dilini yukle zorluk cekme.... 3 dk hersey eski haline doner flash in amaci programlari sifirlamak.... n900 kendi hafizasinda bilgiler kaliyor unutmadan..... flash programlari daha sonra hafiza kartina kaydet ugrasma indirmeyle basarilar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...