N900 işlemcisini 1.700ghz e çıkartan olmuş ACABA GERÇEKMİ ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
N900 işlemcisini 1.700ghz e çıkartan olmuş ACABA GERÇEKMİ ??
Nokia N900 overclocked to 1700MHz! Photo!

For N900 many said – “this is another mobile phone like many others” but look what n900 is capable to do – run at 1700MHz! Judge for yourself whether this is a fake or original photo.

bence fake ya sizce :d::d::d:

• Beğen
Tepkiler: faruktml

sh0ck

sh0ck

Üye
Mumkundur... Fakat Kac dakika dayanmistir acaba islemci.. :) ondan sonra buyuk ihtimal yanmistir bence.. Cunku

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
ordakide intel islemcilerinin fanlarindan ha:ehe

dafmar

dafmar

Üye
nurettın usta o kadar uğraştık 900mhz cıkardım yeter sağol

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
nurettın usta o kadar uğraştık 900mhz cıkardım yeter sağol
sende sağol ama bence az daha uğraşsak senin tlfonu 1.150 ye kesin çıkarırdım :aha::d: ama seninkinin gıcıklığıüstündeydi ogün bizi pek mutlu edemedi yaramaz n900 ün:evet::evet:

nahre85

Üye
normal haliyle 1 gun zor gidiyo bide 1.70 yaparsak herhalde akuyle gezmemiz gerekir :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: bebe_ruhi, mcsergeant ve asidj
SilentOne

SilentOne

Üye
adam fan takmış işlemci yanmasın die

saruman_me

saruman_me

Üye
fakedir yaw açılır açılmaz patlar cihaz:d:

enolaguy

Üye
N900 işlemcisi arm cortex 8 i kullanır ve bu işlemci en fazla 1.1 GHZ e çıkar digerleri fake tir ama arm cortex işlemcinin farklı farklı tipleri de vardır ornegin Samsung galaxy s ve HTC hd2 de kullanılan işlemcilerde arm cortex 8 dir fakat farklı versiyondur ve bu serinin en üst işlemcisi de N900 de kullanilandir nedeni de L1+L2 cache destegine sahip olmasıdır ve bu da çok önemli bir ozelliktir çünkü ornegin 256+768 MB olarak toplam 1GB olarak bilinen N900 on belleği aslında sonsuzdur çünkü 256 olan ram kısmı yeterli olmadıgı anda L1 olan Cache ana hafızadan kullanmaya başlayarak L2 yi yani ana hafıza olan 32 GB kismi da devreye alır yani tıpkı Windows bilgisayarlarda olduğu gibi ram i yeri gelirse hard dizkten destekler ve sonsuz ram e sahip olmuş olur iste bu hayatı önem taşıyan L1+L2 özelliği ayni islemciyi kullanan Samsung galaxy s veya HTC de yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...