n900 için birkaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurt42

Üye
    Konu Sahibi
n900 için birkaç soru
arkadaşlar N900'e geçmeyi düşünüyorum, bu cihazda radyo var mı ? Ovi maps dışında GPS programı yüklemek mümkün ? Çünkü baktığım kadarıyla Maemo destekli tek Syngic var..
*Ovi maps direk uydu destekli mi çalışır ? internetten değildir umarım
*Birçok forumda gördüm, bilgisayarda webcam kullanarak görüntülü görüşme N900'da da yapmak mümkün mü ?
teşekkürler

kaan_king

Üye
bu dediklerinin hepsi mumkun kardesim bana kalirsa htc hd2 almani tercih ederim dokunmatik ekran bakimindan

kurt42

Üye
    Konu Sahibi
Htc çin üretimi o yüzden sıcak bakmıyorum çabuk bozulabilir.benim için gps ve msn üzerinden kameralı görüşme önemli

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
N900 ülkemizde satışı yok.Bu yuzden alacagınız ürün Tr garantisiz olacak.
N900 işlemcisi ve işletim sitemi yönünden şuanda en iyi cihazlardan biridir.
Radyosu ve fm transmitter mevcuttur.
gps hakkaıntam bilgiye ship degilim.
Gps programı yüklemek ise mevcuttur.Git gide artan bir uygulama alanına sahiptir.
2010 un 2 çeyreginde çıkaması planan meego işletim sistemi ile güncellencegini nokia geçen ahftalarda açıklamıştı.
Yani kısacası param olsa alacagım tek telefon çünkü
Herşeyi ile tam bir multimedya devi...

kurt42

Üye
    Konu Sahibi
Video çekim kalitesi Omnia HD kadar iyi değil sanırım, çünkü hiç HD'den bahsetmediler..

kuavo15

kuavo15

Üye
telefon kamera kalitesinden ötürü daha çok internet tablet olduğu için kamera yönünden iyi olmayabilir tabi bunu en güzel n900 olan üyeler açıklayabilir

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
n900 kullanıyorum. sorduğun sorular neticesinde sana bu telefonu önermiyorum. çünkü n900 emek isteyen bir telefon. radyosu, ön kamerası var ancak direkt kullanamıyorsun. hepsini kendin ufak programlar ekleyerek kullanabiliyorsun. ki sen daha sorduğun soruları bile internette aramamışsın. bu yüzden bence bu telefonu alma. sakın yanlış anlama, sana kötü birşey demiyorum. ancak bu telefon zaman ve (bence) biraz da olsa programcılık isteyen bir telefon. zaten ülkemizde ve benzeri ülkelerde satılmamasının sebebi bu. millet alıp kullanamayıp nokiayı karalamasın diye satışı yapılmıyor zaten. saygılarımla...

kurt42

Üye
    Konu Sahibi
GPS kullanabileceğim ve MSN'den görüntülü konuşma yapabileceğim başka hangi telefon var ki ? bu dediklerimi yapabilecek birkaç telefon var ve bunların içinden en sağlamı N900..

matt01

Üye
GPS kullanabileceğim ve MSN'den görüntülü konuşma yapabileceğim başka hangi telefon var ki ? bu dediklerimi yapabilecek birkaç telefon var ve bunların içinden en sağlamı N900..

kardeşim gps i telefonun gayet sağlam ovi maps internet tabanlı çok hızlı bir şekilde buluyor seni... ayrıca internet kullanmak istemezsen bunun için sygic mobile maps var....
ayrıca diğer arkadaşların dediklerine katılıyorum...bu telefon biraz emek biraz programcılık istiyor çünkü telefon o mantıkla çıktı linüx ile özgürsün mantığı ile....ve gün geçtikçe yeni yeni programlar çıkıyor
Ve telefon internet tabanlı her şeyini interneti kullanarak yapıyor buna da ek olarak söyleyeyim ;)

kurt42

Üye
    Konu Sahibi
ovi maps'ın internet gerektirdiğini düşünmüyorum dahili GPS alıcısı mevcut..

yusuf_07_34

Üye
kardeşim cok doğrusun sonuna kadar katılıyorum sana. programdan anlamayan kötülüyo nokia yı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt