n900 için android emulatör çıkacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
    Konu Sahibi
n900 için android emulatör çıkacak
arkadaşlar yakında maemonun içinde android uygulamalar çalışabilecek bu linkten takip edebilirsiniz :d:

osmanayman

osmanayman

Üye
Dört gözle bekliyorum... Sanırım MeeGo ile birlikte çıkacak...

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
    Konu Sahibi
inşallah yakında çıkar

tutas_tee

tutas_tee

Üye
daha cikacak denen maego 1.2 surumu cikamadi o ciksinda sonra inaniriz android uygulamasina.nokianin politikalarina ufaktan ufaktan sinir olmaya basladim ben.

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
    Konu Sahibi
çıkmadı gitti bi türlü... ne zaman çıkacağı hakkında bilgisi olan varmı?

lweo

Üye
bosverin ALLAHinizi severseniz ne meego bekliyorum artik ne guncelleme hepsi yalan. zaten telefonun satisini bile kaldirdilar piyasadan, daha ne olsun? cok para verdim ben cihaza mutluyum yinede...

enolaguy

Üye
İpad ile kiyasliyorum ipad once hos geliyor sonra sinirimi bozuyor ne dosya adini degistirebiliyorsun ne dosyanin hafizada ne kadar yer kapladigini gorebiliyorsun nede bluetooth ile bir baska yere yollayabiliyorsun. Oyun mu istiyorsun dolu ama gerisi fasarya word yazacagim olmuyor zip desen olmuyor ipad ile iphone bile eslesmiyor bluetooth ta birbirini gormuyor dis dunya ile bagimsiz bir cihaz. Kaldi android o iyi ama ben meegonun cikacagini biliyorum simdilik bekliyorum

serdarrrr

Üye
Donanımhaber.com dan alıntıdır.Yazı açıklayıcı olduğu için kopyalamak istedim.

meego android uygulamlarini alien dalvik ile kullanabiliyorsa bu aslinda google'in dogru bir strateji izledigini gosterir. eger dalvik yerine native kodla yazilmis uygulamalar olsaydi meego'nun android uygulamalarini calistirmakta fazla sansi kalmayabilirdi. belki linux cekirdegi kullanidigi icin port etmesi kolay olurdu. ayni sekilde bir yol izleyerek google, android uygulamalarini chrome os'da kullanma yoluna gidebilir. tabi sistem kaynaklari konusunda dezavantajlari var.

Bu bağlamda bakarsak evet doğru. Çünkü uygulamalar MeeGo'da da çalışacağı için kontrol Google'da olmuş olacak. Fakat MeeGo Android'in uygulamalarını çalıştırırken Android MeeGo'nun uygulamalarını çalıştırmayacaktır. Hem MeeGo'nun hitap ettiği kitle Android'den çok daha fazladır. Çünkü MeeGo hem ARM hem de x86 mimarilerini desteklediğinden ötürü kullanım alanı oldukça geniş bir işletim sistemi oluyor. Akıllı telefonlardan tabletlere, masaüstü sistemlerden dizüstü sistemlere, araçiçi sistemlerden ev sistemlerine kadar oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor. Yani gereken destek verilirse diğer işletim sistemlerinin fersah fersah ötesinde bir işletim sistemi olacaktır. Çok büyük potansiyele sahip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt