n900 harddisk hatasi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enes bilgu

Üye
    Konu Sahibi
n900 harddisk hatasi
arkadaslar bir yardim edin yaa.telefonum 1 aydir telefoncularin elinde geziyordu hafizasini gormedigi icin bugun geldi ve yapadik dediler????? neyapicam ben simdi.samsundayim suan önereceginiz bise varmi????

osmanayman

osmanayman

Üye
Yazılımsal ise flashlamayı dene... Flash anlatımı forumda mevcut...

enes bilgu

Üye
    Konu Sahibi
abi en az 15 kere flash attim ya

osmanayman

osmanayman

Üye
O zaman pek bir şey diyemem...:bilmm

grimser

Üye
bu sorunu daha öncede görmüştüm tam çözümü yok ama birde şuraya meegoturkiye.com bir arkadaş çözüm babında baya bir mesaj yayınlamıştı.

Maxilopz

Maxilopz

Üye
arkadaşım tel nsl oldt bozuldu önce ksa bıanlatıver bnde ona göre bnde soru araştrma yapayım, rusyadaym programcı deliler arkadaşlarm var :) önce şunu netleştırelm - tele mekanık darbe veya suya yagmura ısınmaya ve bunu gbı şeylere maruz kaldmı yoksa bıguzel gunde kalktn tele baktn bırdn mı öyle oldu ???

enes bilgu

Üye
    Konu Sahibi
valla kardes telefona herhangi bir fizksel darbe gelmedi.normal calisirken pc ye bagladim hafizayi bi gordu bi gormedi derken isimi hallettim sonra tekrar bagladigimda hic gozukmedi.ayarlardan bi bakim dedim hafizaya tanimlanamiyor dedi.flaslama felan yaptim ama nafile gormuyo.ondan dolayida hata veriyo mesj bile geldiginde acilmiyor hafiza dolu diyor.ogun bugun 2 aydir samsunda telefoncularin elinde gidip geliyo :((

ginaz

Üye
phoenix le formatlamayı dene birde. Navifirm le telefonunun orjinal dosyalarını indir phoenix le formatla bu yolla halledebilirsın. Forumda iki programda mevcut nasıl yapacağında yazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...